reklama

optymistycznie starające się

reklama
Malinka-juz własnie doczytałam na innym temacie"objawy zafasolkowania i aż się poryczałam z Twojego szczęścia.Tak się cieszę skarbulku-że wszystko Ci się ułożyło.Jeszcze raz moje GRAAAATULACJE!!!!!!!  ;D ;D ;D Teraz bardzo na siebie uważaj i na swoją małą kruszynke pod serduszkiem-Życzę duuużo zdrówka. ;D

mam nadzieje ze u mnie kiedys tez wyjdzie pozytywny...
ale tak bardzo sie ciesze ze Wam wszyskim sie udało!!dbajcie o swoje skarby pod sercem i te w sercu ;)

No malinko..Zszokowałaś mnie:)..na +:)..WIELKIE GRATULUJĘ- MOJE UZNANIE:)!..Bóg wie k8iedy dać dzidziusai..i dał..bos zaczeła wątpic...w lepsze..wspólne jutro:)..

reklama
:)..no Ponawiam-GRATULUJĘ!!!!

a..wiecei co, moja kumpela dziś..martwiłam..martwilismy sie..bo o 10 miałam egzamin..zajęlam jej miejsce i czekam czekam..nic..wydzwaniam..nie odbira..a tu 10..i jej nie ma..kartki rozdane..Nigdy nam takiego"numeru nie wycięła"..zawsze byla przed czasem..no i wchodzi zdyszana..powolnym krokiem..spokojna..acz zmęczona, co było widac..i mówi,z ę dziś ledwo żyje..krew jej z noas leci..ciśnienie ma b. niskie i czuje się jak wrak..:(..jest w ciazy w 6-tym miesiac..koncówka..rodzi koniec sierpnia pocz wrzesnia..a tu sesja..ciezko..ufff..bidulka..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry