reklama

optymistycznie starające się

Agnezzz juz wieczorkiem wsród nas;)..hip hip huura!
No własnie dziewczęta..za miesiac(niecały) -Anglia..a dzis maz proponował mi Chorwacje..w przyszlym tyg..tak..przed dluzszym rozstaniem..hmmm..qurcze..nie wiem, czy wyrobię sie..z praca..i studiami...po weekendzie powinnam wiedziec..
Poki co..zarqz trzeba wracac do ksiązek..:(

reklama
Uśmiechnij się Malinko!..Mój maz tez czasem zamyka sie w swoim świecie..swoich obowiazkach..i przyjemnosciach, które niekoniecznie są moiimi..(np samochód..przy którym teraz jest:)..No ale patrząc na to z drugiej stroiny..z ich ptk widzenia..to samo oni..mężczyxni mogą nam zarzucic..Ja lubie z Wami przesiadywac..chodzić na zakupy..plotkować ..bywa, zę czesto sama gdzieś..ze znajomymi wyjeżdzam..itd..wówczas to on moze czuć sie odrzucony..No, ale trzeba zawsze zosatwic -marginesprywtaności(tak to sie nazywa ładnie)..na swoje potrzeby..przyjemnostki..Słuchajcie..jestesmy mimo..iz jednym..-dwojgiem róznych ludzi..o róznych potrzebach..charkterach..i upodobaniach...Radze Ci Malinko..gdy emocje juz opadną..porozmawiac..i powiedziec.meżowi..co leży Ci na serduszku..i wowczas, gdy nie zroumie..bądz nie bedzie chcial zrozumiec..zignoruje..wówczas mozesz smiało podejmować dalsze decyzje..poki co..pomyśl o czymś przyjemnuym dla Ciebie..badz egoistyczna..pojdz z kolezanką...zanjomymi na piwko...na spacerek..bądz poczytaj książkę..pokookaj w TV..-nie rozmyslaj w kazdym razie za duzo!..Ciezko Ci wyciągnąć pierwsza reke..poczekaj..-moze zrobi to sam...ale nie tlumcie w sobie zalu na dłuzej....bo"milczenie w zwiazku to jedynie głaz..nie złoto.."..

u nas Agnezzz tak co roku...nic nie planujemy..Znajomi pytają co z wakacjami..a my a ja wiem..chyba nic..i co roku gdzies..:)...prosto przed siebie..last minute

faceci to tak juz maja do samochodow...to normalne...niektorzy uwielbiaja pilke nozna a niektorzy hokej...i oni poprostu poswiecaja tyle czasu na te hobby zeby pobyc tez troszke samemu...wiecie ja w kazdym razie wole by moj facet siedzial przy aucie czy kompie niz z kumplami w barze!! ale czasem robi sie przykro jak o nas zapominaja...trzeba wtedy na spokojnie porozmawiac...powiedziec co nas boli , co nam przeszkadza...zeby zrozumieli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry