Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sama juz nie wiem nie wiem co znami bedzie jemu sie myla wrtosci wlasnie zostawil mnie i pojechal sobie glosniki w samochodzie robic jutro tez ma caly dzein zaplanowany z samochodem i tak w kolko a gdzie ja ? ja to juz nie potrzebuje milosci
Dorka -nie słychaj nikogo tylko siebie i męża-zresztą skąd masz pewność ,że od razu za pierwszym razem się uda?-chociaż z całego serduszka Ci życzę aby się udało ;D-jeśli tego pragniesz-ale zobacz sama ile dziewczyn się stara i dopiero po ilu miesiącach starań się udaje.Tego nie da się zaplanować-niestety :-nie jest to takie proste.Ja również myślałam a odstawiłam tabletki-antyi po miesiącu przerwy starania i nagle zdziwienie-no jak to -@ a gdzie ciąża? i tak trwająmoje starania już ponad 4 miesiące.Głowa do góry.
taaa..do góry,...Nic nie widzę na moje oczęta..dzień spedznoy nad ksiażkami..w głowie mętlik!..sieczka!..Dziekuję Wam za podtrzymywanie mnie na duchu..Jestescie the best!