reklama

optymistycznie starające się

m.a.l.i.n.k.o nikt nigdy nie powiedzial, ze zycie jest proste ... zycie to jeden wielki X ...wielka niewiadomowa ... tak bylo , jest i bedzie

reklama
sama juz nie wiem nie wiem co znami bedzie :(jemu sie myla wrtosci wlasnie zostawil mnie i pojechal sobie glosniki w samochodzie robic jutro tez ma caly dzein zaplanowany z samochodem i tak w kolko a gdzie ja ? ja to juz nie potrzebuje milosci

Dorka -nie słychaj nikogo tylko siebie i męża-zresztą skąd masz pewność ,że od razu za pierwszym razem się uda?-chociaż z całego serduszka Ci życzę aby się udało ;D-jeśli tego pragniesz-ale zobacz sama ile dziewczyn się stara i dopiero po ilu miesiącach starań się udaje.Tego nie da się zaplanować-niestety ::)-nie jest to takie proste.Ja również myślałam a odstawiłam tabletki-antyi po miesiącu przerwy starania i nagle zdziwienie-no jak to -@ a gdzie ciąża? >:( i tak trwająmoje starania już ponad 4 miesiące.Głowa do góry.

reklama
taaa..do góry,...Nic nie widzę na moje oczęta..dzień spedznoy nad ksiażkami..w głowie mętlik!..sieczka!..Dziekuję Wam za podtrzymywanie mnie na duchu..Jestescie the best!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry