reklama

optymistycznie starające się

Ja noszę LILITH Kiedys jak na egzamin zapomnialam..a cały ranek sie uczyłam..wzrok miałam przemęczony..to nic ze sciag nie mogłam wyczytać..Mus był-pisać samej..i zdałam:)..
Malinko..jja też...dzis mówie..-nie zmienię zdania-czerwiec ma byc owocny..a tu..przyszła moja kumpelka..ma dzidziusia w wieku2 lat..i powiedziała,zebym sie wstrzymała i zaczela starania po powrocie..bo pierwsze miesciace mogą być ciezkie..jak było w jej przypadku..Pracowała ..stres..itd..i na początku była na podtrzymaniu bo o mały wlos nie straciłaby dzidziusia..tak..że juz nic nie wiem..a cierpliwosc nie jest moją mocną strona..:(..no i lipa!..Mąż tez mówi,z ę nie bardzo ma ochote w pierwszych miesiącach puszczać mnie tak daleko bez niego..., ze bardziej będzie sie martwił no i tesknił ..nie tylko juz za mną..:(..no i ..jej..tak xle i tak niedobrze..:(..co ma być to będzie..!

reklama
wiesz..kobiety są bardziej wrazliwsze od facetów..oni tego nie rozumieją jak potrafią czasem..niecelowo nawet ..zranic..Gdzieś nawet słyszałam kiedys jak jakis powiedzial,z ę kobiety bardzo dramatyzują..a my to rozumiemy jako wrazliwosć..czulość..lub jej brak..gdy pitolą od rzeczy..

dorka SORKI ZA ten tekst poprzedni zmeczona jesetm i niechacy mi sie wyslalo.zyjcie spontanicznie jak bedziecie o tym myslec nic z tego nie bedzie.Widzisz u nas bylo tka ze myslelismy (zreszta nie wiem czy my czy ja ) i wszystko sie rozwialo roziwalo i nie wiem czy keidy kolwiek powroci

czesc dziewczyny,
wrocilam ze stolicy razem z moja @ wiec przepisuje sie na czerwiec.
malinko, moze rzeczywiscie odpocznij sobie z miesiac ale sie nie zarzekaj az tak bardzo. przypominasz mi troche mnie sama bo tez jak mezulek nie mysli calkowicie tak jak ja lub troszke sie w czyms waha lub nie wyraza entuziasmu ktorego ja oczekuje to zamykam sie w sobie i swiecie postanawiam bys twarda egoistka myslec o sobie i wszystkim pokazac choc troche wlasnym kosztem bo to nie zupelnie nie ja. najczesciej tez po kilku dniach cala ta euforia i duma zanika i zaczynam dryfowac myslami ku temu czego sie zarzekalam. nie wiem jaka jest twoja sytuacja lecz wierze ze masz powody i jezeli nawet teraz znikniesz to za kilka miesiecy zawitasz do nas pelna optymizmu. trzymaj sie cieplo.
pozdrowienka dla wszystkich

Witaj CICHA!!! tak wiec zapisuj sie do czerwcóweczek i do dzila ponownie!! zobaczysz, uda sie nam wszytskim!!
m.a.l.i.n.k.a, tu mozesz powiedziec o wszystkim co cie dreczy, jesli tylko to ci ulży!

reklama
Cześć dziewczynki. Elżbietko, może faktycznie zrób test. Nigdy nic nie wiadomo. Jak Wam minął dzień? Czy u Was też tak gorąco? albo mi jest tak gorąco już sama nie wiem, ale po godzinnym powrocie z pracy do dom u mam wrażenie, że na dworze jest z 30 stopni :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry