Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wrócilam z pracki padam bo zrobiliśmy duuuuży spacerek, a że czeka mnie dużo roboty dzisiaj więc idę się kimnąć do powrotu mężulka. Niestety nie wiem kiedy wróci, bo nie wziął telefonu ;D o właśnie jest
jej ja tez mam astygmatyzm...ale okularkow nienosze...moze jednak powinnam isc do lekarza...kiedys musialam nosic do czytania ogladania etc. Ale teraz wydaje mi sie ze nie sa potrzebne...
MONIQa DORKa MILO mi ze sie troszczycie wczoraj nie mialam sily i optymizmu by tu zajzec mosialm podjac kilka decyzji jedna z nich jest to ze narazie nie chce sie starac przyrkro mi ale tka ,... mosi byc
a ja starm sie nadal nie myśląc o tym obsesyjnie. i modle sie o to. i mam jakis dziwny pokój w sercu, pewnosc ze sie uda...tylko nie wiem kiedy...
DORKA, gratuluje słusznej decyzji!!
m.a.l.i.n.k.a, pamiętaj ze jestesmy z toba!!to nic ze zrezygnowalas ze staran na razie, ale wiem ze w głebi serca juz kochasz swoje maleństwo
co do testu...ale ja nie mam zadnych objawów!! piersi wcale nei czuje, no moze z wyjątkiem tego ze swedzą : dzisiaj cały dzień w pracy sie drapalam, az mój doktor pyta co ja tam ciąglepod bluzką robie ;D ;D. ale niestety sei nie powiększyły :/
a katowac sie to swoją drogą nie tyle lubie, co mam w zwyczaju