reklama

optymistycznie starające się

MoniQa, dzięki..zobaczymy jak mi jutro pójdzie ;D

A co do @ to raczej dziwne gdyby nie przyszła, bo się nie staraliśmy...chociaż wczoraj już przy końcówce dni płodnych o mały włos nie namówiłam męża ;)..on jednak stwierdził, że ktoś musi myśleć za nas dwoje i się niestety nie skusił...hihi :D ALe jak tak dalej będzie mnie cisło to się zdecyduję na październik mimo wszystko..a co tam raz się żyje :D

reklama
no i niewiem czy to tez objaw ale mam tez...zatwardzenie!!no i temperaturka to 37.2...ciagle probuje o tym niemyslec ale jak tylko dostane zgagi czy znow pobolewa podbrzusze to sie przypomina...musze jakos wytrzymac ten okres az do momentu testowania!!caluje i milych snow zycze!!

Dziewczynki, ja tylko się przywitam i zmykam. Trzeba się szykować na wyjazd do szkoły na egzamin. Wrócę dopiero po 22-ej, więc nie wiem czy jeszcze dzisiaj tu zajrzę :(
Zatem miłego dnia i liczę na to, że już Was bolą piąstki od ściskania za mnie kciuków  ;D

Papatki

reklama
Witajcie;)..ja też zaraz zrywam sie na egzamin..ale miedzyczasie zajrze do Was pewnie;)..ale mam stresaaaaaaa..Proszę-trzymajcie wciaz kciukaski!!!! ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry