reklama

optymistycznie starające się

Lana, wybaczam i trzymam kciuki za Was ;)
Martwię się trochę bo czasem coś mnie kłuje w jednym boku w dole brzucha a koleżanka nastraszyła mnie, że to ciąża pozamaciczna :( Wariuję, a do gina idę 13-stego. Niby ostatnio mi powiedzał, że wszystko ok, ale ja nic na tym USG nie widziałam. Co to może być? :(

reklama
Kasiu widzisz ja mam podobnie , do gina wybieram sie dopiero 21 , tyle ze mnie podbrzusze cale boli :( ...tez sie troszke martwie , ale tak jak mowila Margolis , tlumacze sobie ze to przygotowywuje sie macica do rozszerzenia .... mam nadzieje

kASIA178 i MONIQA-ja mogę Wam powiedzieć z własnego doświadczenia,bo urodziłam juz jedno dzieciątko-gdy byłam w ciąży to na początku też miałam takie bóle brzucha podobne do @ i w pużniejszych również mój gin powiedział,że to rozciągająca sie macica i jeżeli przechodzi po nospie to wszystko jest O.K-więc nie martwcie się wszystko jest dobrze ;D ;D ;D.

reklama
Mam nadzieję, że dziewczyny już kończą sesję i wszystkie swe siły skierują ku zafasolkowaniu! Chyba nic tak temu nie sprzyja jak szczęście, tzn. radość i wypoczynek! Trzymam mocno kciuki za wszystkie zdające! :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry