reklama

optymistycznie starające się

reklama
Malinko a który to tydzień?? Masz takie objawy, że może to już drugi miesiąc?? Bo jak miałaś dostać @ 15, to już chyba jakiś czas nosisz tą swoją fasolke??

Lana: mam nadzieję, że już niedługo uda nam się dołączyć do przyszłych mamuś. Nie martw się, na pewno nie zostawię ani Ciebie ani Elżbietki. Jeasteścoe super i dobrze mi tu z Wami :)

LANA dziekuje za slowa otuchy :) jak dobrze ze jestes z nami :-*

Dziewczeta fasolkujemy ..... lapac fluidki i do dziela ..... chce mnostwa dobrych wiadomosci :)

Ja dzis niewytrzymalam i zrobilam test...no i niestety wyszla I krecha...ale nieprzejmuje sie bo wiem ze czasem tak sie dzieje...co do tych moich objawow to nadal boli podbrzysze , mam niesamowita zgage, zawroty glowy od wczoraj jest mi tez niedobrze...ale jeszcze nie wymiotuje...co do apetytu to mam ale nieumiem sie zdecydowac na co...no i maz mowi ze biuscik tez troszke inny...ale to moze na ta wstreciuche @...do okresu jeszcze 3 dni zobaczymy....

Lilith-jeszcze nic straconego -teścik jak wiesz mógł wyjść negatywnie ,ale to nic jeszcze nie znaczy,zrób go ponownie za kilka dni po spodziewanej dacie @.Trzymam kciuki za dwie kreski ;D

Viwiane-Ty masz dołączyć do przyszłych mamuś a nie do starających się czerwcóweczek ;D ;D Ja mam nadzieje ,że trafie tam niedługo po Tobie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry