reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Cześć Mysia! Fajnie że jesteś, razem łatwiej nam się tu kroczy drogą do Fasolek ;-) Wszystko będzie dobrze. Uda się!!
:) :) :) :) :) :)

reklama
Witam :)

Dorka powodzenia na egzaminie z wredota :>

Elżbietko nie zawsze musza bolec piersi w ciazy ..... nie wyszukuj tak bardzo objawow bo wyszukasz te zle ( jak ja na poczatku) i z obledsem w oczach lecialam do lekarza, ktory mi oznajmil ze mam nie myslec tyle to mi wszystko przejdzie ;) ;D ... trzymam nadal kciuki :)

Agnezzz milego seminarium .... pewnie juz na nim jestes , ale telepatycznie mam nadzieje ze odczytasz moje slowa ;)  ;D

Ania76 nie stresuj sie ...u mnie mdlosci pojawily sie dopiero od jakis 4 dni i to nie rano tylko poznym wieczorkiem (okolo 23ciej) ...mam nadzieje ze dzisiaj masz juz lepszy dzien :)

a ja mialam dzisiaj jechac w gory , ale wstaje, patrze....leje :( .... i nigdzie nie pojedziemy pewnie :( eHhh ...trzeba sie czyms zajac ;)

Mój luby jak na razie nie przymierza się do wrześniówki, ja też już wszystko pozaliczałam u siebie, teraz trzeba uczyć sie do egzaminu - wczoraj coś mnie trafiło i rzucałam książką- miałam dość nauki o komórce! Również trzymam kciuki za sesyjnych :)

MoniQa - ale ma się rozpogodzić, więc może... spacer :)

viwiane wiesz ja sie zgodzilam na wyjazd w gory bo tam jest taka knajpka gdzie podaja pyyyyyszny zurek  ;D ;D ;D ;D ;D ... ale juz zostalam udobruchana ;) hehe ...jedziemy na malze  ;D ;D ;D ...ale spacerek rowniez jak najbardzioej bedzie wskazany :)

Witajcie kochaniutkie-nie było mnie dwa dni i właśnie nadrabiałam zaległości w czytaniu Waszych postów.Życzę miłego dzionka ;D .U mnie słonecznie ,ale niestety nie aż tak aby można było udać się na plaże i poopalać-może jutro będzie cieplej ;D

MoniQa pisze:
Agnezzz milego seminarium .... pewnie juz na nim jestes , ale telepatycznie mam nadzieje ze odczytasz moje slowa ;) ;D
Monia dzięki :) W chwili w której to pisałaś akurat wysiadałam z pociągu. A najgorsze to, że tak naprawdę mogłam wcale nie jechać na to seminarium, bo zamiast treść pracy to on sobie patrzał na przypisy czy jest zgodnie z zasadami jakie sobie ustalił, czy kropka czy przecinek jest w odpowiednim miejscu, porażka totalna. Ale oczywiście jest zbyt staroświecki żeby poprosić nas o przesyłanie prac mailem, a to by tak nam ułatwiło życie, no ale po co. Lepiej żebym jechała 2,5h pociągiem żeby się ponudzić 2h na seminarium, które i tak nic mi nie daje...No ale zanudzam już was nie ;)

Poza tym leci ze mnie jak z kranu, brzuchol boli, ogólnie mam serdecznie dość tej jędzowatej, parszywej @ :|

Teraz relaksuję się na BB, a za chwilę będę robić galacik, bo rodzicie jutro przychodza oblać nasze mieszkanko :)

Pozdrawiam Was kochane gorąco.

U mnie z @ sama nie wiem o co chodzi pierwszego dnia aby aby troszeńke, drugiego średnio na jeża w nocy kapeczka gdzie zawsze mnie zalewało ,trzeciego dnia prawie nic -tyci,tyci i dziś też prawie nic-nie wiem co się dzieje :(-cholera mnie bierze.Nigdy tak nie miałam,zawsze  @ trwała cztery ,pięć dni i drugiego i trzeciego dnia to się ze mnie lało-a nie takie byle co.Na dodatek straszne bóle miałam drugiego dnia ,gdzie zawsze tylko kilka skurczy i ból kręgosłupa-ale taki znośny.Może to tak przez pogode ,bo ciepełko i wogóle   ???

reklama
Oj Lana widzę, że twoj organizm tez szwankuje. Podejrzewam jednak ze to stresy lub mysli o dzidziolku. Kobieca psychika potrafi wiele zdzialac. Dzis moja kolezanka, ktora jest pielegniarka stwierdzila, ze z tymi moim @ to tez cos podejrzane...dostaje zawsze wtedy kiedy do szkoly musze jechac..teraz mam dosc dluga przerwe w zjazdach to dostalam tydzien wczesniej, akurat jak musialam dzisiaj jechac...

Do góry