reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Hej dziewczyny!!
Ja się właśnie szykuję na imprezę. Już chyba z rok nie byłam na imprezie :|
Jeszcze mój luby chce sobie wypić i ja będę musiała prowadzić spowrotem. Mam wprawdzie prawo jazdy, ale już ze dwa miesiące nie jeździłam i się trochę lekam ;)
Nie lubię takich nasiadówek, bo z zasady nie piję.
No nie wiem, będzie dobrze chyba.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorka :)

reklama
DreamsAubotBaby-życzę udanej  imprezki  ;D
Agnezzz-w sumie to tak zawiele aż nie świruje z fasolką-staram się przynajmniej  :( najgorzej tylko przed terminem @.Widzę jednak ,że nie tylko mi tak @ świruje  ::)

Wiesz Lana ja też czasami byłam przekonana, że czymś się w ogóle nie stresowałam itp. a po @ było widać, że jednak jakoś to na niego wpływało bo sobie przychodził np. kilkanaście dni później. Nasze organizmy to naprawdę wielka niewiadoma i cały czas dowiadujemy się o nim czegoś nowego ;)

Czesc dziewczyny,
wlasnie ogladam sobie zachod slonca...ladny...
Dzieki Moniqa za cieple slowa. :D
Dzisiaj jestem w ogole jakas rozdrazniona i sie poryczalam az...
jutro ide na dlugi spacer, to sie zrelaksuje:)))

Agnezzz-masz racje niby człowiek się nie stresuje ,ale jednak zawsze coś tam w nas siedzi i czasami boimy się przyznać sami przed sobą  ???

Ania witaj. Czasami tak juz jest ze kilka lez trzeba uronic, zeby znowu usmiech pojawil sie na twarzy. Glowa do gory, wyszczerz zeby, i smialo do przodu ;D Musi byc dobrze :)

Pewnie ze bedzie lepiej, a to dlatego, ze wlasnie tego chcemy prawda?? Jutro niedziela, wolne, mozna odpoczywac, to musi byc cool, nie ma innej opcji ;)

reklama
Agnezzz pisze:
(...) A najgorsze to, że tak naprawdę mogłam wcale nie jechać na to seminarium, bo zamiast treść pracy to on sobie patrzał na przypisy czy jest zgodnie z zasadami jakie sobie ustalił, czy kropka czy przecinek jest w odpowiednim miejscu, porażka totalna. Ale oczywiście jest zbyt staroświecki żeby poprosić nas o przesyłanie prac mailem, a to by tak nam ułatwiło życie, no ale po co. Lepiej żebym jechała 2,5h pociągiem żeby się ponudzić 2h na seminarium, które i tak nic mi nie daje...

Agnezzz hehe..przypomnialy mi sie moje seminaria .... w sumie mielam ich az cztery a to dlatego ze nasz promotor byl Ukraincem i w sumie "my go nie rozumiec"...a on nas  ;D ;D ;D (znaczy ja go troche rozumialam - ruski w podstawowce troche pomogl  ;D ).... tyle dobrze ze nie musielismy do niego jezdzic ( na Ukraine) z pracami do sprawdzenia, tylko wlasnie te "nice" e-maile  ;D ... tak czy siak praca zaliczona, dyplom obroniony, a teraz mile wspomnienia zostaly ;)

Ania 76 prosze bardzo :) polecam sie na przyszlosc :) ... i ciesze sie ze juz dzisiaj lepiej...usmiech to zdrowie , a zdrowie to podstawa ;)

Dreams milego imprezowania .... eHhh..te imprezki bez picia i ta taryfa  ;D ....pamietam jak wracalismy z wesela znajomych, moj maz "w stanie spoczynku" ... leje .... wycieraczke mi nawet urwalo  ;D niom ale jakiem superowy , naj...superowy kierowca ...dowiozlam nas calo i zdrowo ...aHh ten spiew meza  ::) :D :laugh: ;D

LANA wszystko co sie z nami i w nas dzieje ma jakis sens i cel .... a moze ta dziwna @ cos sugeruje ??  ::) oby...zycze ci tego z calego serduszka :)

Do góry