reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

w kościele, fajnie jest, wesoło i wogóle sympatycznie.
oj cos dzisiaj mam straaaaaaaaaszny ślinotok, az sie momentami dłwie jak nie zdążę przełknąc sliny. i od jej nadmiatu mam nudności, bo mi po gardle łaskocze ::) mam juz jej pełny żoładek ::) i jesc mi sie nie chce. ale to ma ten plus ze może troszke schudne na lato... :)

reklama
Czesc dziewczyny:))
Elzbietka fajnie ze sie wystep z chorem udal, na plecy uwazaj, najlepiej niech Cie maz masuje regularnie:))
Tescik robie w sobote, jesli @ sie nie pojawi w piatek...Juz sie nie moge doczekac
Dla odmiany przestaly mnie piersi bolec i jakos tak schudlam ostatnio...wiec juz sama nie wiem co jest...

Aniu, nie obserwuj sie za mocno, bo to źle wpływa na psychike! wiem po sobie, ze jak za bardzo zaczynam sie przypatrywac, to różnie bywa. jak jakis objaw niezgodny z moimi przewidywaniami, to zaraz wpdam w dół. i odwrotnie.
u mnie fajnie. temp w końcu troszke sie podniosla do 36,8 na razie. mam nadzieje ze to na fasolke. no i ta ślina sie leje +zgaga, no i odbijanie sie po wszystkim. i oczywisci eból brzucha. i chyb troszeczke piersi cos zaczynają sie odzywac...
ale nie che zapeszyc, wiec juz niec nie mówie ;)

słuchajcie..czy jak zaczyna sie owulacja..to tez kłuje w boku??-to jedna z oznak???...badz gdzieś na forum czytalam-ze takie nagłe kłucie..po przytulanku..i kobieta czuła,z e zagnieżdza sie fasolka??..Dobrze kojarze??..Bo u mnie ..niby do owulacji jest kilka dni(z 3..choć nieregularnie mam cykle)....to po przytulanku(spontanku:)..po jakis ...5 godzinach..siedziałam oglądałam TV i nagle coś z lewej stony zaczelo mnie kłuć..przestawac..kłuc..i tak coraz...nawet teraz sie tak odzywa..Pamiętam jak bylam u gin..i mialam usg ..to powiedzial coś,z e przoduje lewy jajnik u mnie:)..Co o tym myslicie-Elżbietko"rzuc" tu na mnie fachowym okiem:)

kochanie, kłucie jajnika (fachowo zwane w prawym/lewym dole biodrowym) w okresie owulacji, najczęsciej oznacza pękający pęcherzyk jajnikowy. co do tego ze podczas zafasolkowywania boli jajnik to ze strony naukowej nic nie wiem na ten temat. ale tu kobitki piszą, ze cos tam sie dzieje, wiec u siebie tez wypatruje takich objawów.
raczej bym obstawiała na wykluwające sie jajeczko!! wiec łap męża i do łóżka!! ;) :D

Wiem Elzbietko, ze nie wolno za bardzo...Moja mama tez tak mowi, ze mozna sobie objawy wywolac jak sie tak bardzo chce zajsc w ciaze...a to dopiero mozna sie zdolowac jak nic z tego... To pierwszy miesiac kiedy tak obserwuje swoje cialo... :)))
Pozniej juz wyluzuje:))) na wakacjach:))
Dorka, mnie zawsze tak jakos podaczas owulacji chyba kul jajnik..tak mi sie wdaje:)

reklama
no chyba ze słonecznika sie najadlam ...i kłuje..(ale wyrostek po prawej nie??:)..bądz od kustykania kłuje na dole..bo to lewa noga chora:):):):)...
Jej mało nas dziś tu..a ja teraz sama..i nigdziewyjść nie mogę..ee..smutno i cicho tu jakos:)..zaraz zmykam na "m...bla bla".do TV..

Do góry