reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

A szczególnie rynek wieczorem... taka atmosfere ma tylko Kraków jak dla mnie bo nie byłam w zbyt wielu miastach, ale Kraków o wiele bliższy memu sercu jest..

reklama
A ja bardzo lubie Pozznań-często tam jezdzimy ,bo mąż ma tam rodzinke,ale Kraków ,Sandomierz-też piknie-ale tam niestety byłam tylko raz ale teraz jak zakupimy autko to bierzemy naszą dzidzie i może już tą drugą jeszcze może w brzuszku, bo może się między czasie zalęgnie i będziemy często podróżować i zwiedzać ;D-ach jak będzie super ::) ;D

Do Poznania to czasami na jakieś zakupy jeździmy, ale nie na wielkie, bo bez samochodu to ciężko. Czasami tak dla oderwania się, zmienienia otoczenia i jak chcemy kupić coś innego niż u nas w mieście.
Jednak poznański rynek chowa się do wrocławskiego....

Co do Bydgoszczy to sie nie zgadzam. Jest paskudna. Byłam tam 2 razy przejazdem i wszystko stare, brudne i ponure. A fe.
Wszyscy których znam i tam byli potwierdzają moje zdanie. Jak jadę do szkoły do Torunia to przejeżdżam przez Bydgoszcz i widoki z okna wcale nie są piękne. No ale może starówka jest ładna, nie wiem nie widziałam :)

Agnezzz, też byłam kilka razy w Bydgoszczy i zgadzam się z Tobą że jest brzydka, kompletnie mi się nie podoba. Bardzo podoba mi się Kraków, lubię to miasto i jego atmosferę. Chciałabym tam kiedyś mieszkać..... A narazie jak co roku jedziemy tam na urlop ( w tym roku to bardziej podróż poślubna :laugh:)

Witam :)
Widze, ze wątek zmienił się w "kto gdzie był" hihi, ale to dobrze, bo w końcu ile mozna o jdnym gadać, czasem trzeba troszkę przerwy zrobić.
A co do Bydgoszczy to popieram, że jest ohydna, już sam dworzec jest okropny bleee.
Przyjedźcie sobie do Katowic a zobaczycie same pozostałości po starym ustroju feee... ale przebudowy trwają...
W Chorzowie (moje miasto) jest piękny park, zoo i wesołe miasteczko. Zapraszam :)
A dziś z lubym idziemy na "M jak mecz", wynudze sie za wszystkie czasy ale co mi tam... jego ukochany Ruch gra więc się poświęcę...

Dreams, byłam dwa lata temu w Katowicach, no i byłam też w Chorzowie. Cały park jest rewelacyjny, aż się nie chce wierzyć, że w centrum Śląska tyle zieleni. Zoo bardzo mi się podobało, no i te wrażenia, jak jedziesz wyciągiem krzesełkowym nad klatką z lwami, dla mnie bomba.

reklama
Do góry