Witam. Jestem tu nowa. Chciałabym się dowiedzieć od was czy jest możliwe jeżeli 10 czerwca brałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i pękły dwa czy jeszcze dzis może fałszować wynik testu ciążowego? Miesiąc temu tyle dni po zastrzyku już test był negatywny.
reklama
Rozwiązanie
No to super, teraz tylko cieszyć się ciążą i myśleć pozytywnieWitam byłam u lekarza i wszystko jest ok. Serduszko bije
Witam. Jestem tu nowa. Chciałabym się dowiedzieć od was czy jest możliwe jeżeli 10 czerwca brałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków i pękły dwa czy jeszcze dzis może fałszować wynik testu ciążowego? Miesiąc temu tyle dni po zastrzyku już test był negatywny.
Ja co miesiąc brałam ten zastrzyk i u mnie utrzymywał się Maks do dziewiątego dnia.
Nie wierzę aby po 15 dniach ,pozytywny test był wynikiem zastrzyku
Trzymam kciuki.
reklama
Ja co miesiąc brałam ten zastrzyk i u mnie utrzymywał się Maks do dziewiątego dnia.
Nie wierzę aby po 15 dniach ,pozytywny test był wynikiem zastrzyku
Trzymam kciuki.
Beta wyszła ok, w piątek ide do lekarza zobaczymy czy już coś widać
Jesteś w ciąży , na wyniku masz normy ,przedziały od do ,ale myślę że po miesiącu jest w normie , zrób kolejne badanie po 48 godz i sprawdź przyrost
Witam kolejny wynik po 48h bety to 349 , a progesteron 61 czy to ok?
jasani
Fanka BB :)
Przyrost jak najbardziej w porządku. Progesteron też. Ale w piątek może byc jeszcze za wcześnie aby cokolwiek lekarz zobaczył. Pęcherzyk widać przy becie około 1000.Witam kolejny wynik po 48h bety to 349 , a progesteron 61 czy to ok?
Przyrost jak najbardziej w porządku. Progesteron też. Ale w piątek może byc jeszcze za wcześnie aby cokolwiek lekarz zobaczył. Pęcherzyk widać przy becie około 1000.
Czytałam w internecie normy to niby progesteron powinien wynosić do 12 tygodnia 49 a ja mam teraz polowe 5
jasani
A w jakich jednostkach masz podany? Nie patrz na normy bo one nie są aż takie ważne, jeżeli chodzi o progesteron.Czytałam w internecie normy to niby progesteron powinien wynosić do 12 tygodnia 49 a ja mam teraz polowe 5
A w jakich jednostkach masz podany? Nie patrz na normy bo one nie są aż takie ważne, jeżeli chodzi o progesteron.
Jednostka to ng/ml
reklama
jasani
Jest ok.Jednostka to ng/ml