Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzisiaj bylismy na bilansie; "9 mesiecznym" - dla nas byl to 6 miesieczny
Ogolnie byl zadowolony z Oskara i mowil ,ze dobrze sobie radzi jak na wiek korygowany
i mam cisnac szpital o wizyte!!! znowu o nas zapomnieli
waga 11 kg!!! i 73 cm
Dziewczyny mam pytanko jade do PL za miesac i chcialabym isc z Oksarem do rehabilitanta i nie wiem gdzie :/ jak znalezc dobrego rehabilitanta ?tzn gdzie ich szukac??? czy to ma byc specjalny fizjoterapeuta od wczesniakow???
Franiowa mamo dzieki za odpowiedz nie bardzo wiedzialam jak sie za to zabrac- w Polsce nie mieszkam juz 10 lat :/
W tyg bede dzwonic do osrodka moze mi sie uda cos zalatwic )))
Jutro mamy wiyte w szpitalu wkoncu
Oskar marudny strasznie ostatnio :/
Hej
Oskar juz bawi sie stopami moze nie robi tego jakos namietnie i caly czas - ale robi
najczescie przy zmanie pieluszki ale i wczoraj go przylapalam jak w lezaczku ciagnal sope do buzi
Zaczal przyjmowac pozycje do czworakowania - trwa to kilka sekund moze za 2 miechy ruszy
jedno mnie martwi nie sprezynuje i jeszcze robi to
wstaje sam .....
Uploaded with ImageShack.us
na wizycie w szpitalu ok , lekarz powiedzial , ze rozwija sie wedlug wieku korygowanego...