Zuzzka_
Początkująca w BB
A ja tak czekałam na dobre wiadomości.... Trzymaj się ciepło i nie poddawajCześć dzwiewczyny, przepraszam że się nie oddzywałam ,ale nie miałam głowy u mnie lipa beta <1,2 , no inaczej myślałam że będzie trudno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja tak czekałam na dobre wiadomości.... Trzymaj się ciepło i nie poddawajCześć dzwiewczyny, przepraszam że się nie oddzywałam ,ale nie miałam głowy u mnie lipa beta <1,2 , no inaczej myślałam że będzie trudno
Zuzzka dziekujęA ja tak czekałam na dobre wiadomości.... Trzymaj się ciepło i nie poddawaj![]()
Hej jak tam? Masz już okres?Dziewczyny miłej i spokojnej soboty wam życzę u nas pięknie ciepło zaraz ogarniam chatę i wybywam na basen
Cześć dziewczyny [emoji846]
Ja też jestem wagi ciężkiej - obecnie 118 kg...20 tydzien ciąży. Startowałam ze 108 kg i myślałam, że nie przytyję [emoji13] złudne nadzieje...mam wrażenie, ze tyję od powietrza. Ale tygodniowe wahania wagi mam nawet 2-3 kg więc od razu rzuca się w oczy, że głównie woda...
Póki co ciąża wzorcowa - brak cukrzycy, ciśnienie idealne (mierzę bo w poprzednich ciążach miałam nadciśnienie indukowane ciążą).
Jedyny problem to za wysokie jak na ciążę tsh - biorę Letrox 75.
Gratuluję dziewczynom, które mają pod serduchem swoje cudy pandemiczne (tak mówię na moje maleństwo) i trzymam kciuki za starające się [emoji3059]
justi nie i nic nawet na to nie wskazuje bym miala zaraz dostać,jak nie dostanę przez tydzień to chyba znów pójdę do gina sprawdzićHej jak tam? Masz już okres?
to podobnie jak ja miałam z młodą ,i też te ciśnienie pieprzone ,ale z wagą super że tak powoli ,pewnie jesteś na diecie z niskim ig ,grunt abyś ty i dzidziuś był zdrowyJa też startowałam z waga 120 i obecnie 27 tydzień i mam nadal swoje 120 kgudało mi się najpierw schudnąć do 118 a teraz wróciłam do tych 120 więc waga z przed ciazy. Od 21 tygodnia walczę z cukrzyca ciążowa.Nadcisnienei mam od początku ciąży,miałam je także przed
to podobnie jak ja miałam z młodą ,i też te ciśnienie pieprzone ,ale z wagą super że tak powoli ,pewnie jesteś na diecie z niskim ig ,grunt abyś ty i dzidziuś był zdrowyJa też startowałam z waga 120 i obecnie 27 tydzień i mam nadal swoje 120 kgudało mi się najpierw schudnąć do 118 a teraz wróciłam do tych 120 więc waga z przed ciazy. Od 21 tygodnia walczę z cukrzyca ciążowa.Nadcisnienei mam od początku ciąży,miałam je także przed
Asiu kiedyś robiłam podstawowe badania tsh,ft3,ft4 ,prolaktyna ,Fsh Lh,Amh , Testosteron , i było okHej dziewczynkija też życzę miłej soboty
Witam nowe mamusie
@bigmom szkoda że jednak się nie udało . A mimo tylu czasu starań wiesz co może być przyczyną? Masz coś zdjagnozowane?
U mnie też gorąco męczące są te upały ciężkie powietrze i tylko albo nad wodą siedzieć albo z domu nie wychodzić .