Justi1234
Fanka BB :)
Super że już 27 tydzBędzie dobrzegrunt jak się uda trafić na dobrego kompetentnego lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że już 27 tydzBędzie dobrzegrunt jak się uda trafić na dobrego kompetentnego lekarza.
Super że już 27 tydz ☺☺
Masz jakąś specjalną dietę?Nooo czas tak szybko leciale brzuszek to zaczyna mnie sszokowac jaki mi duży urósł przez ostatnie 3 tygodnie
![]()
No szybko się ta cukrzyca pojawiła ,ale dasz radę ,ja miałam cukier też podwyrzszony ,ale u mnie obyło sue bez insuliny tylko dieta z niskim ig ,za to miałam wysokie ciśnienie dość szybko i brałam Dopegyt i trochę pomugł potem już w 35 tc pojawiło się białko w moczu i młodą urodziłam 35t6dJa już po wizycie u lekarza, wszystko gra poza cukrzycą ciążowa która bardzo szybko się do mnie przyplątała (8tc)z racji swojej wagi, profilaktycznie od dzisiaj mam brać acard 75 żeby uniknąć stanu przedrzucawkowego. Mialyscie takie doświadczenia w swoich ciałach, że z racji otyłości przyplątał wam się właśnie stan przedrzucawkowy?