reklama

Otyłość w ciąży

nom niestety rece opadaja siedze i sobie placze bo naprawde mnie to dotknelo... jeszcze w takim tonem jakby z , za przeproszeniem, uspoledzana umyslowo gadala... wiecie gdyby to moze powedziala jakos inaczej i bardziej delikatnie to by mnie tak nie dotknelo ale ona z czystym wyzutem w glosie powiedziala- jest pani za gruba na ciaze a o jej donoszeniu to moze pani pomazyc z taka waga! toz to nie pojete zeby sie tak roztyc-. Najleprze jest ze sama chudzinka nie byla nadwage napewno miala.... mysle ze oduczy mnie to chodzenia do innych lekarzy i bede potulnie czekala i 3 tygodnie na wizyte u mojego GP na uczelni... on przynajmniej traktuje mnie jak czlowieka z uczuciami

reklama
pam przykro mi ze usłyszałaś tyle gorzkich słów ale w takim momencie to chyba ja bym ta lekarke z błotem zmieszała, no co za blać cholerna, jak można tak traktować ludzi:wściekła/y: ona se nawet nie zdajde sprawy jaka krzywde psychiczna wyrządza pacjentce, a ma pomagac i nie szkodzić przede wszystkim , tak przysięgała. znajdz jakiegos normalnego lekarza i sie nie załamuj, mimo młodego wieku tyle juz przeszłaś i dałaś rady wiec teraz tez wszystko sie poukłada . jestesmy z toba:tak:

no co za baba.. dajcie spokój. ja jestem niższa i waże więcej i nikt mi nie zwrócił na to uwagi. i tez po stracie przytyłam strasznie mimo że nie brałam żadnych antydepresantów. przybyło 16 kg. nosz kurcze jego mać ! jak mozesz nie mieć szans na zajście jak masz cykle i owulkę ok. olej babsztyla. Popatrz na nas. Jesteśmy w ciąży mimo ze dużo ważymy. nie płakaj plosieee....
olej babe bo nie zna się i tyle. współczuje ci bardzo mocno. nie załamuj się przez tą głupią babe.

Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze to glupio i obrazliwie nie zabzmi ale jestescie dla mnie jak takie swiatelko w tunelu bo mimo ze wazycie za duzo to zachodzicie w ciaze i rodzicie zdrowe dzieci.
Nie wiem jak lekarz tak moze... ja nigdy nie zwalalam swojej wagi na depresje czy bulimie... staram sie o tym nie myslec ale troche we mnie siedzi. Idziemy dzis do pub'u bo jeden z moich wykladowcow ma mini koncert (jest w zespole rockowym) i poprosil zebym przyszla pokibicowac. Wiec moze jak troche % wypije i sie popbawie to zapomnie....

Jedzcze raz dziekuje za mile slowa. nie wiem co bym bez was zrobila.

Nosz k....a mać :angry::szok::wściekła/y:
Jak tak można, co za głupia baba !!!
A ja tam też jestem gruba i wielka i co z tego - to nie wyklucza ciąży - ona się chyba z księżyca urwała - niedouczona debilka.
Nadmiar kg może prowadzić do problemów ale NIE MUSI !!!
Kochana przytulam Cię mocno i nie płakaj - to NIE JEST PRAWDA co ta baba powiedziała !! Wszystko się ułoży i będzie jeszcze piękny teścior z 2 kreskami - zobaczysz !!!

Jak mi kiedyś lekarz powiedział, że mam wielkie dupsko i coś tam coś tam - to wstałam i powiedziałam, że wolę mieć wielkie dupsko niż pusto w głowie jak on i wyszłam - jego mina bezcenna.
Idź Słońce i sobie chlapnij, mi to pomagało nieraz na odstresowanie (przed ciążą of kors ):-D:tak:

Dzien doberek :-)Na 8 lece z mała do pediatry ciekawe ile kluska wazy:-p

526680_410728905665988_1859964108_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry