reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

witam cieplutko:)
My dziś uderzamy na zakupy. Póki co troszkę bałagan ogarniam, ale największe wyzwanie czyli pokój Kuby zostawiam na koniec, bo tam to z pługiem trzeba:)
Miłego dnia.

reklama
Witam i bez kija nie podchodz...
Babcia o 5 rano wstalo i darla sie Dzien Dobry obudzila wszystkich... i wilece zdzwiona ze my jeszcze spimy.... brat sie poplakal ze on chce spac (do szkoly mial wstac po 9) babcia obuzona... ja jej kazalam wypier-alac z mojego pokoju bo zabije....

wogole wczoraj po 10 sie pololzylam (brat spi u mnie) i rodzice jeszcze na dole byli a babcia byla juz u gory i co chwila wlazila mi do pokoju i pytala czy oskar spi i go budzila za kazdym razem.... myslalam ze pierdekne w ten glupi dekiel....

Ja nie wyrobie.... jeszcze sama z nia dzis zostaje... mowie wam schowam jej insuline i niech do szpitala jedzie przynajmniej spokuj bedzie (wiem zle mowie ale nie wyrobie z nia)

Ania ja to u swojej panny sprzatam jak jej nie ma w domu to wtedy moge polowe rzeczy wywalic a z nia jak sprzatam to wszystko potrzebne. Nazywam ja kloszardem bo gromadzi kazda drobna rzecz

Indziorka ja bym ja chetnie oddala i do domu starcow byle jak najdalej odemnie.... ja juz czekam na nazekanie o jedzenie i ze prezenty dupne... ale coz... teraz od 5 rano slucham jak to syn kuzyna wujka babci mojej mamy jest rodzina i biedy i ja mam kase im dac.... normlanie popukalam sie w glowe ze zadna rodzina to sie az zapowietrzyla.... na 3 sekundy i teraz o jakis grobach i jakies jej znajomych gada i o czym cos sie stalo z 40 lat temu jak mojej mamy nie bylo o ludziach ktorych nie znam... tylko potakuje i udaje ze slucham.... ide sie zaraz umyc chyba posiedze w lazience.....

Pomaly rodzie sie we mnie mysl zeby sie spakowac i jechac do rodziny mojego chlopa.... ale moj brat i moja mama sie zaplacza jak uciekne i nie bede na swieta... wiec bede sie meczyc,

Wiesz święta za tydzień ;) W sumie trochę tego nie rozumiem dlaczego w ogóle pozwoliliście jej przyjechać ? A w ogóle myślenie, że ktoś ma komuś dać coś tylko dlatego, że ma więcej jest chore, to socjaliści tak robią no nie? Mi by psychika siadła :D Chociaż ja też jedną babcie mam ciekawą dosyć :p

Mama ja zaprosila na swieta bo babcia sama jest w Polsce, ostatni brat umarl w maju i zadnej rodziny nie ma. Wiec mama nie chce zeby sama byla... ale o mojej psychice nie pomyslala ha... ona to czasem sie zachwouje jakby stan wojenny byl i kazdy kto ma lepiej to niemiec albo rusek i ubic trzeba... teraz o jakis skarpetach gada... bluzkach... 26 stopni w domu a ona w dwoch swetrach i mnie molestuje zebym piec wlaczyla bo zimno.... ja w podkoszulku i spodenkach od pizamy i mi goraco.... ojciec zadzwonil to mowil ze bron boga zadnego ogrzewania bo z torbami pujdzie jak jej zimno to niech sie ubierze....

Ona nie zawsze jest taka zla... ostatnio jej odbija coraz czesciej czasem mozna z nia pogadac ale 90% czasu jest nie do wytrzymania....

Dobry wszystkim!
Pam współczuje takiej babci moja jest taka kochana że jak by mogla to by serce wyjela i podala na tacy. niewyobrażam sobie takiej kobiety zeby byla matka lub babcia porazka.

Moja owulacja zrobila mnie w konia i była sobie 19 lis więc guzik z pętelką juz sie poddalam czekam na @ innej opcji niema. Ku..a czemu to mnie co miesiąc tak dołuje nie moge myslec o niczym innym a potem te cholerne rozczarowania grrr..... . Chcę być w ciąży czy to tak wiele?
Niesmęce wiecej. trzymajcie sie

Izabela a moze od nastepnego cyklu staraj sie ze swoim co drugi dzien? az do konca cyklu... to wtedy napewno owulki nie przegapisz :tak: ja mam taki plan od stycznia ze jak tylko @ z odstawienia sie skonzy to bede co drugi dzien sie starac a jak checi beda to i codziennie :-D

A co do babci to jest to kobieta taka jak pisalam ale czasem ma swoje momety i mozna z nia pogadac ale na 12h dnia to moze z pol godziny do godziny jest mila i spoko ze mzona pogadac... a tak to istny diabel.. wiedzma.. w halloween sie urodzila to dlatego :-D

reklama
ogolnie wlasnie plan byl taki zeby co drugi dzien ale zycie to zweryfikowalo praca itp. teraz czekam na @ i zobaczymy co uda sie zrobic wogole niespodziewanie cykl mi sie wydluzył i dlatego nieumiem nic przewidziec a juz pare ladnych lat mialam zawsze 28 dni teraz jak na zlosc

Do góry