reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Wracam do Sligo. .Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna poszarpala I powiedziala zenie jestem jej wnuczka bo ludzie jak ja powinni byc zagazowani bo nie maja prawa zyc. W tym momecie placze jak bobr. Wymiotowalam I Jeszcze mnie tzesie. ..

Cześć dziewczyny!

Pam, współczuję takiej babci...

mamy internet:))

Zuzka dostała wysypkę w okolicy krocza, nie wiemy od czego, wysypka jest od wczoraj, a od niedzieli zaczęła jeść deserki ze sloiczka(jabłko i brzoskwinie)...

Dzien dobry!
Iza to fajnie ze masz neta w koncu, tak sie przyzwyczailam do netka ze masakra. Co do wysypki to dstaw nowy pokarm i zobacz czy zniknie jak tak to pewne to.

mikego dzionka!

Pam, pakuj d... i zwalaj do nas. Kurde, nie warto cierpiec dla idei, jak masz tak nerwami placic, to nie ma sensu. U nas gwarantowane warunki nieco spartanskie, ale oklady z kotow i towarzystwo Syriusza tylez wdzieczne co absorbujace.

Klaczku dziekuje bardzo. Oklady z kotow by sie przydaly. Mama mnie ublagala zebym zostala. Brat plakal tak plakal ze nie moglam go zostawic. Poszlam dzis na zakupy z mama I Babcia. Oprocz tego ze narobila nam wstydu opowiadajac jakiejs polce na ulicy o swojej biegunce , dzien mimol spoko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry