Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pam ja tak we wrzesniu zrobilam i malo meza nie zajezdzilam a ciazy jak nie bylo tak nie ma
wogle to jakos mi dziwnie w podbruszu, tak jakos ciagnie, kluje i pobolewa
Wracam do Sligo. .Babcia przy rodzicach nazwala mnie psychiczna poszarpala I powiedziala zenie jestem jej wnuczka bo ludzie jak ja powinni byc zagazowani bo nie maja prawa zyc. W tym momecie placze jak bobr. Wymiotowalam I Jeszcze mnie tzesie. ..
Zuzka dostała wysypkę w okolicy krocza, nie wiemy od czego, wysypka jest od wczoraj, a od niedzieli zaczęła jeść deserki ze sloiczka(jabłko i brzoskwinie)...
Dzien dobry!
Iza to fajnie ze masz neta w koncu, tak sie przyzwyczailam do netka ze masakra. Co do wysypki to dstaw nowy pokarm i zobacz czy zniknie jak tak to pewne to.
Pam, pakuj d... i zwalaj do nas. Kurde, nie warto cierpiec dla idei, jak masz tak nerwami placic, to nie ma sensu. U nas gwarantowane warunki nieco spartanskie, ale oklady z kotow i towarzystwo Syriusza tylez wdzieczne co absorbujace.
Ja dzisiaj caly dzien w rozjazdach po sklepach, wrr nie lubie tego swiatecznego szalu i jeszcze tak zimno u mnie , w nocy -12.
patrze wszyscy zajeci , nudy na forum
Klaczku dziekuje bardzo. Oklady z kotow by sie przydaly. Mama mnie ublagala zebym zostala. Brat plakal tak plakal ze nie moglam go zostawic. Poszlam dzis na zakupy z mama I Babcia. Oprocz tego ze narobila nam wstydu opowiadajac jakiejs polce na ulicy o swojej biegunce , dzien mimol spoko