reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Aisha powinnas ich opier..lic od gory do dolu! Specjalisci od depresji sie znalezli!!! Dziecku leci z.nosa i jest marudny to ewidentnie cos.jest nie tak. Pewnie lekko sie przeziebil ale dla tych specow to dziecko jest zdrowe z katarem!!! Wspolczuje nocki ale chyba cos wisi w powietrzu bo moj dzis tez nie spal w dzien tzn od 6 a nie od 1 ale.nie spal ani razu w dzien a na spacerze plakal.ze az strach. Nic go nie boli, jest najedzony, ma sucho a marudzi - moze wiosenne przesilenie? Dzis u mnie jest przepiekna pogoda, sloneczko i cieplo. Moj synek tak samo jak Twoj - na rekach ok troche przysypia ale jak sie go odlozy to placze.
Olucha co u Ciebie?

reklama
Dziewczyny o ile dobrze pamiętam to na 5/6 tydzień przypada pierwszy skok rozwojowy ... dzieci są wówczas marudne przez kilka dni a później ł odkryje cie ich nowe talenty; ) wpiszcie sobie w necie info o skokach rozwojowych !

Cześć dziewczyny, jestem kwietniowka 2015. Widzę że Karina jest tu. Znamy się. Mam takie pytanie. Czy któraś z was miała cesarke? bo właśnie za chwile musze jechać do szpitala i najprawdopodobniej w najbliższych dniach zrobią mi Cc. Nie boję się samego zabiegu tylko np. Jak po będą mnie przekładać na normalne łóżko to chciałabym uniknąć uwag co do mojej wagi. Czy któraś z Was miała podobne obawy?

Anulka ja miałam cc,dość.niespodziewane. Ani razu nie usłyszałam złego słowa o swojej wadze. Tzn zdarzyło się,że np lekarz powiedział ze przy nadwadze rana może się dłużej goic itp. Ale było to normalne i nie odebrałam tego jako jakiś przytyk.

Po cc będziesz pod wpływem znieczulenia i ci będzie wszystko jedno :) nawet nie zwrócisz uwagi kiedy cię przeniosą :) najgorsze jest wbijanie w kręgosłup. U mnie mieli z tym problem. Ale nikt nic nie powiedział.

hej,
aisha daj znac po wizycie, ja tez jutro ide do nowej pediatry. W tej samej przychodni ale inna lekarka idę na kontrolę jak gardło małej i zapytam ją przy okazji, o te kolki, o mleko itp. Podobno super lekarka, ocenię sama jutro. na 8mą rano idziemy.
Mała moja chyba wydobrzała, bo nie kaszle już, kicha czasem. I bez gorączki się obeszło. 24go ma szczepienia i musi byc zdrowa, 24tego tez wizyta u ortopedy. Zastatnawiam się czy na tego rotawirusa szczepić. Słyszałam że po szczepieniach dzieci są marudne, mają gorączkę. tego się obawiam, w ogole się obawiam pierwszej gorączki :( mierzy się temp. w pupce podobno tak?
taka pogoda teraz bedzie zdradliwa ze nie wiadomo jak ubrac dziecko, w sloncu cieplo w cieniu zimno i przeziebienie gotowe.

Anulka witaj :)

Nie martw sie bedzie dobrze , mi pielęgniarka cos pod nosem marudziła przy pierwszej cc .., ale ze bylam w szoku nic nie powiedziałam ... Normalnie bym zjechała ... Ale w tej chwili wtedy nie mialam siły ...

Ona sama nie należała do szczupłych ..

Bedzie co ma byc i tak musza nas przełożyć wiec narzekanie nic im nie pomoze ...

W kwietniówkach 2015 mamy dzis pierwszego bobasa :) yupiiiii

reklama
Olucha ja bym szczepiła , Emily dobrze wszystkie szczepienia zniosła ..
No ja do tej pory w pupie mierze :)
Powodzenia jutro :)

Do góry