reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

hej dopiero teraz weszlam bo nie mialam internetu.

unas ok pępuszek odpadl malemu juz jaK MIAL 1 TYDZIEN.

na spacerki chodzimy, fajnie jest, kapac sie lubi,siura jak z fontanny, wszystkich obsiural juz hehe

śmieje sie , gaworzy juz po swojemy,nawet w nocy jakies agugu ee

ee to wola jak ma kupe albo siury w pampku heh

jets delikatuśny jak mamusia, kropelka i juz pampersa trzeba zmieniac.

ładnie mi spi w nocy bo 5-6 godzin.

karmie go bebiko 1 bo ja juz pokarmu niemam wogule. odciagaczem jak ściagne z obydwu cycorów to mam zaledwie 20ml

dajemy malemu herbatki z kopru włoskiego i rumiankowa.

jest fajnie:-)

i pomyslec ze takie cudo jeszcze niedawno bylo w moim brzuchu

co do wagi. Koniec ciazy mialam z waga 117 a teraz mam 106.

przy karmieniu cycem ładnei sie chudnie, a teraz? ja musze z 10 zrzucic bo nie dobrze sie czuje:/

uciekam bo maly sie budzi :-)

pozdrawiam wszystkie i witam nowa staraczke.

indziorka CZEKAM NA TWOJ PORÓD:-D

reklama
Madzialenka to super ze sie juz wdrozyliscie w zycie codzienne:-) waga sie nie przejmuj, juz niedlugo wiosna i samo spadnie. Pozdrowienia i buziaki dla Bartusia

Madzialenka Ja też na niego czekam i mam nadzieję, że w okolicach terminu nastanie :D Ale Ty masz tak fajnie, już młody przy Tobie... Aż strach pomyśleć ile czasu minie zanim ja się ogarnę :D Powiem Ci przerażona jestem i to bardzo...

Marta Ja bym chyba bez łopaty się nie ruszała i jakiegoś woreczka z piskiem żeby podsypać :D Ja wczoraj miałam jeszcze śniegu dużo, a dzisiaj gdzieś to zniknęło :/ A temperatura niby minusowa :D

Kłaczek To może rzeczywiście za gorąco mu było... Bo wiem, ze dziecku za zimno i za ciepło niedobrze :) A on ma dobrze, z rodzicami w łóżku śpi :p

Ej mam takie pytanko... Co kupujecie swoim pod choinkę? bo ja zero pomysłu nie mam, a czasu coraz mniej :/:baffled:

Indziorka poszłam za Twoją wskazówką i.....już nie mogę wytrzymać w robocie ;-) pomijając fakt że forum dzięki waszej obecności jest tak uzależniające że robota leży a ja myślę aby znaleźć sekundę i się zalogować i na moment zaklikać :-) u mnie w tym miesiącu chyba nici z fasolki bo warunków za bardzo nie ma i trochę stresu przed pierwszą wigilią na nowym mieszkaniu (odwiedza nas teściowa)...eeech dziewczyny lepiej mi z Wami :) a co do prezentów to ja też nie mam pomysła :(

Marghe No Wigilia na pewno jakoś wyjdzie :p Teraz będzie moja pierwsza poza domem rodzinnym i tylko ze swoim... ale go w taki dzień nie zostawię, bo by mi chyba serce pękło :) No niestety on ma święta pracujące, więc tego nie przeskoczy się w żaden sposób :/ i mam ten tydzień na przygotowanie jedzenia i mam nadzieję, że dam radę, chociaż wczoraj przesadziłam dzisiaj już też trochę (muszę leżeć teraz przez chwilę przynajmniej:/) A co do fasolkowania... Jak czytałaś całe forum to może pamiętasz moją historię- zaszłam kiedy straciliśmy i chęci i nadzieję ;) Więc próbować warto dalej :p nigdy nie wiadomo kiedy taki prezent się przydarzy ;)

A me dziecię pływa sobie po mnie jak chce i wcale się nie przejmuję, że wypychanie nóżek pod żebra boli :p Zrobiłam obiad, a to się okazuje, że mój wróci później, czyli trzeba będzie wszystko odgrzewać :/ A forum to zawsze jak się poczyta coś czasu zleci ;)

Culwa!!!!! ktora mnie przygarnie... babacia raptem 5h w domu a juz chce ja zabic... normlanie takie *******y gada i takie klamstwa a buzia jej sie nie zamka od 5 godzin.... ja *******e :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry