akeake
Fanka BB :)
lolcia!! hej,kope lat
Jaki Jasiek duzy chlopak
Dzieki za gratulacje, ale ten czas leci,zaraz bedzie juz 2 tyg jak jestem żonką 
pietrucha, dzieki za wsparcie,ale czasem juz wysiadam
poza tym mam dzis takiego pmsa ze sama ze soba wytrzymac nie moge, wsciekalam sie caly dzien o byleco na męża, wiec juz jestem pewna ze @ przylezie. to jest okropne jak sie tak ciagle nie wie co sie dzieje z moim organizmem,czy mialam owulke, czy cokolwiek zaczelo dobrze pracowac itd
marcia, kurcze, jesli faktycznie te badanka takie kiepskie to na pewno sa jakies leki na to,bedzie dobrze :* ja swojego nie moge przekonac do badan i to tez dodatkowo mnie doluje, bo on nie dba o siebie, codziennie piwko itd, a ja juz nie mam sily tlumaczyc ze to nie tylko ze mnie to dziecko ma powstac przeciez..wrr. faceci
pietrucha, dzieki za wsparcie,ale czasem juz wysiadam
marcia, kurcze, jesli faktycznie te badanka takie kiepskie to na pewno sa jakies leki na to,bedzie dobrze :* ja swojego nie moge przekonac do badan i to tez dodatkowo mnie doluje, bo on nie dba o siebie, codziennie piwko itd, a ja juz nie mam sily tlumaczyc ze to nie tylko ze mnie to dziecko ma powstac przeciez..wrr. faceci