• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Otyłość.

właśnie ja uwielbiam gotować ale jak miałam robić coś z tej książki to byłam chora 🤷‍♀️
Ja już się chyba przyzwyczaiłam i weszło mi to w nawyk. Plus cały czas tłumaczyłam sobie, że robię to dla swojego dobra i pomagam w ten sposób swojej płodności :) czyli najpierw musiałam uporządkować głowę :) wtedy gotowanie stało się przyjemne

reklama
Ja już się chyba przyzwyczaiłam i weszło mi to w nawyk. Plus cały czas tłumaczyłam sobie, że robię to dla swojego dobra i pomagam w ten sposób swojej płodności :) czyli najpierw musiałam uporządkować głowę :) wtedy gotowanie stało się przyjemne
Ja w pracy 8 godz przy garach stoję i jeszcze jak przychodziłam z pracy i miałam gotować 🙈
W sumie nie to samo gotowanie tak męczyło ale zakupy

Tak, dwa lata były takimi staraniami na ślepo, nie wychodziło i trochę się odbijałam od lekarzy. Dopiero w 2019 trafiliśmy pod opiekę zespołu lekarzy i poszło :)
TSH miałam ok 1-1,5, podobno takie powinno właśnie być przy staraniach.
Podobno tak, to miałaś wzorowe. Ja mam 3,1 w normie jest, ale jak mówisz 1,5 max . Jak dietą nie obniże to mówiła najmniejsza dawkę euturoxu dostanę. Zobaczymy w październiku na wizycie😁

Hej,
U tez niestety nadwaga probuje z tym walczyc ale jest ciezko, dodatkowo mam PCOS, IO, problem z tarczyca. O dzidziusia staram sie pol roku i nadal nic. Ginekolog na dodatek twierdzi, ze pomoze mi tylko in vitro co ciezko mi uwierzyc..
Zmien lekarza. Ja mam PCOS i IO. Mam - 8 lat zaszłam na tabletkach Siofor to lek na cukrzyce ale przepisuje sie go PCOS. Teraz jestem w ciazy tez bralam siofor i miesiac clostilbegyt i zaszlam. Doszla mi niestety tarczyca. Co wyszlo w ciazy ale juz lecze. Kup sobie testy owulacyjne czy wogole masz owulacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry