reklama

Pakujemy torbę do szpitala

Ja też niedrapki a dopiero w domku jak coś...

Kupiłam jedną paczkę DADA 1 i ją wezmę(mała jest)do szpitala a w domku już kupię 2 bo te 1 są od 2-5 kg a 2 są 3-6 kg (jakoś tak)a ja dzieciaczki powyżej 3 kg rodziłam to bez sensu te 1 tym bardziej że na prawdę to malutkie paczuszki są...

reklama
Moja położna ze szkoły rodzenia kazała nam wziąść pampersy w rozmiarze 3-6 kg:) Też kupie dada, są - z tego co słyszałam od koleżanek testujących różne pampersy- najlepsze, bo nie przeciekają i są wygodne:)

Ja na szczęście umiem obciąć dzidzi paznokcie, więc nie mam zamiaru męczyć jej w rękawiczkach, żeby nie mogła wsadzić sobie łapki do paszczy jak będzie miała ochotę:-) Kacuś urodził się z wagą 3420 i 54cm, i na początku bardziej pasowały mi te pampersy 2-5kg, w tych od 3-6 trochę za luźno mi było.

RiSiA też mi się to nie podoba bo siedziba firmy męza jest 500 km od nas a On sam pracuje 2 tyg/2tyg więc z aktualnością u nas baaardzo ciężko:/ ale rozmawiałam na dniach otwartych szpitala z osobą rozliczającą wszystkie opłaty i powiedziała że bez problemu mogę dowieź poźniej papiery jeśli w czasie porodu nie będzimy mieć aktualnych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry