AGUS27
Fanka BB :)
:-)trudno w to uwierzyć ale narazie nie zdarzylo mi sie ani razu wymiotowac.Ale pare razy zemdlił mnie zapach kawki :-)Ja ostatni kawę którą wypiłam zwymiotowałam i od tego czasu na nią nawet patrzeć nie mogę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)trudno w to uwierzyć ale narazie nie zdarzylo mi sie ani razu wymiotowac.Ale pare razy zemdlił mnie zapach kawki :-)Ja ostatni kawę którą wypiłam zwymiotowałam i od tego czasu na nią nawet patrzeć nie mogę![]()
:-)trudno w to uwierzyć ale narazie nie zdarzylo mi sie ani razu wymiotowac.Ale pare razy zemdlił mnie zapach kawki :-)
;-)

i postanowilam rzucic za wczasu, zeby mojej dzidzi nie truc od pierwszych dni, uzywalam plastrow i na prawde swietnie mi poszlo, zadnych nerwowek, glodu nikotynowego itp, plastrow nawet nie uzwyalam zbyt dlugo, szybko nauczylam sie bez nich funkcjonowac, po prostu najwazniejsze bylo pozbyc sie przyzwyczajen. Teraz jestem szczesliwa, ze nie pale, tylko cos sie ta dzidzia nie chce jeszcze pojawic
wiec jesli palilysmy te kilka lat przed ciaza i teraz rzucimy to dzidzius tak czy inaczej otrzyma jakas tam dawke tych negatywnych skladnikow. Wiec moral chyba tylko jeden wogole nie palic zeby wszystko bylo cacy i to nie jest gwarancja ze dzidzius bedzie calkowicie zdrowy