reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

MEGGI z okazji urodzin życzymy Ci drogi usłanej różami, domu z basenem, eleganckiej limuzyny, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego miłego życia, pomyślnych wiatrów, wygodnych butów, pękatego portfela, miłego szefa, trafnych decyzji, miłych snów, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, olimpijskiej kondycji, uwielbienia u podwładnych, niezmiennie zielonego światła, manny z nieba, niskich kosztów, wygranych przetargów, taaaakiej ryby, mocnej głowy, szczęścia w kartach, udanych wakacji, sławy i chwały, niewieszającego się Windowsa, czytelnych instrukcji, pociechy z pociechy, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, mocy zawsze z Tobą, owacji na stojąco, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, dużo nadzienia w pączku, ostatniego słowa, podzielnej uwagi - Jola z Kamilkiem.
Jaka starość? ja w marcu obchodziłam 30, nawet nieźle to zniosłam, chyba dzięki Kamykowi.

reklama
Meggi wszystkiego najlepsiejszego:-)
mi za rok stuknie ale czym się przejmujecie dziewczynki jak będziemy mieć pół wieku to wtedy możemy zacząć się zamartwiać że troche stare jesteśmy:-D

Meggi spóźnione sto lat!!!
My już po majówce. Dwa dni były niefajne, a reszta super. Martyna w kojcu przez cały dzień się bawiła. Pultasy się opaliły, świeżego powietrza sie na wdychała, bawiła się trzyletnią kuzynką - super. Już czekamy na wakacje - planujemy wyjazd nad morze.

U nas jutro święto, dokładnie o 20 Zuzia skończy pół roczku:-)
ale ten czas mija, wszystko pamiętam jakby było wczoraj:-)

Megii- 100 lat, 100 lat, niech żyje, żyje naaammm:-)
Bara-wszytskiego naj dla Zuzki.
A my dzisiaj byliśmy na wycieczce w Lisse (olbrzymi kwiatowy ogród). Posadziliśmy ją na trawniku ( w tle kwiatki), żeby zrobić jej urocze zdjątko, a tutaj zbiegła sie wycieczka Japończyków i dawaj pstrykać zdjęcia mojej córci -wesoło było. Ona jakoś ludzi przyciąga. jak idę z nią na spacer (ona w wózku) to nas obcy zaczepiają a ona sie do wszystkich uśmiecha..oby jej tak zostało...

Meggi tradycyjne sto lat dla Ciebie.

Pola pomyśl co będzie jak mała zacznie gadać. Dopiero będzie ludzi zaczepiała

Meggi, troszkę spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe :-) .

Bara, ucałuj Zuzę od Oliwki oraz ode mnie :-) .

Pola, no proszę, zdjęcia Twojej córci dotrą aż do Japonii ;-) . Zazdroszczę tak pogodnego usposobienia małej w stosunku do obcych.Oliwka wręcz odwrotnie od Majki - odpycha ludzi od siebie, wystarczy, że do wózka wepchnie głowę ktoś obcy, jest wrzask,pisk i krzyk :baffled: .

źnione życzonka dla wszystkich jubilatów i solenizantów /a co tam/ małych i dużych,. całuski, cukiereczki, ciasteczka.:-)

Buziaczki urodzinowe dla Meggi i połówkowe dla Zuzi :-D
Pola to musiał być ciekawy widok :laugh2::laugh2:

A ja z mężusiem 4go maja obchodziliśmy 5 rocznicę ślubu chyba papierowe gody :eek:. Podobnie jak u meggi w ruch poszedł szampan, ale ja za wiele nie wypiłam :baffled: (uroki karmienia piersią).
Pięć lat zleciało, w tym czasie oboje skończyliśmy studia, dorobiliśmy się dwójki dzieci i psa hihi... a no i kilku dodatkowych kilogramów :-p;-)(ale u Romusia to akurat na dobre bo takie chucherko był). Szczęśliwe pięć lat :tak::tak:, ciekawe co przyniosą kolejne lata ....

reklama
Dorota-gratulacje-piękny staż małżeński:-) Ale nie są to gody papierowe tylko: (oto podpowiedź):
W Polsce, za długoletnie pożycie małżeńskie (50 lat - złota rocznica) wojewoda ma prawo wystąpić do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o nadanie specjalnych odznaczeń jubilatom.

Do góry