MEGGI z okazji urodzin życzymy Ci drogi usłanej różami, domu z basenem, eleganckiej limuzyny, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego miłego życia, pomyślnych wiatrów, wygodnych butów, pękatego portfela, miłego szefa, trafnych decyzji, miłych snów, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, olimpijskiej kondycji, uwielbienia u podwładnych, niezmiennie zielonego światła, manny z nieba, niskich kosztów, wygranych przetargów, taaaakiej ryby, mocnej głowy, szczęścia w kartach, udanych wakacji, sławy i chwały, niewieszającego się Windowsa, czytelnych instrukcji, pociechy z pociechy, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, miejsca w historii, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, mocy zawsze z Tobą, owacji na stojąco, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, dużo nadzienia w pączku, ostatniego słowa, podzielnej uwagi - Jola z Kamilkiem.
Jaka starość? ja w marcu obchodziłam 30, nawet nieźle to zniosłam, chyba dzięki Kamykowi.
Jaka starość? ja w marcu obchodziłam 30, nawet nieźle to zniosłam, chyba dzięki Kamykowi.

.
. Podobnie jak u meggi w ruch poszedł szampan, ale ja za wiele nie wypiłam
;-)(ale u Romusia to akurat na dobre bo takie chucherko był). Szczęśliwe pięć lat