juust
Zaciekawiona BB
Troszkę z innej beczki. Wiem, że jesteście kobitkami z różnymi fajnymi pomysłami. Dlatego pytam o radę. Muszę kupić dwa prezenty: jeden na 50. Obchodzi niby Ciocia ale w sumie to chyba ktoś więcej niż tylko taka zwykła Ciocia. Jest moja chrzestną, siostrą mojej Mamy, która zmarła 2 miesiące temu, czyli jakby zastępczą Mamą. Dlatego chce coś fajnego nie w stylu perfum czy podobnych. Drugi prezent to 10 Rocznica Ślubu brata mojego męża. I też nie mamy pojęcia co zrobić. Dodam jeszcze tylko że czasu nie mamy za dużo, tylko tydzień
.
Podrzućcie jakieś pomysły. Z góry dzięki.:-):-):-)
.Podrzućcie jakieś pomysły. Z góry dzięki.:-):-):-)
, mialam klopoty z Martusia okazalo sie ze byla lekko niedotleniona podczas porodu i ma asymetrie cialka wiec to dosc powazne ale aby bylo szybciej przyjechalam do polski zrobilam wszystkie potrzebne badania prywatnie i juz sie rehabilitujemy
, i wszystko jest na dobrej drodze do sukcesu wiec kamien z serca i troche wracam do zycia i do Was kochane ciocie z BB
zupełnie nie ma pojecia, może cioci jakis obraz? albo zdjęcie waszej rodzinki powiekszone w ładnej ramce? nie wiem?a na rocznice ślubu to wogule nie wiem:-)nawet męża pytałam ale on też nie ma pomysłu
rocznica to cos wyjatkowego wiec dobrze by bylo zeby to cos o niej przypominalo...cholerka pustka w glowie nic jakos mi nie przychodzi na mysl
, wczoraj jej Remik skończył pół roczku.
. Także widzicie sprawa nie jest prosta. Ale nie poddajemy się od dziś nawet zaczęłam współpracę z Teściową pod kryptonimem "prezent"