reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paplanina

Inna doskonale cie rozumiem, jak zaczne myslec o naszych problemach i sie nakrecac to noc z głowy. Dlatego staram sie nie myslec o klopotach (czasami sie nie da) trzymaj sie i nie dawaj sie złym myslom:tak:zawsze mozesz sie wyzalic

reklama
spoznione ale szczere zyczonka dla sary:-):-)
inna nie zadreczaj sie dziewczyno bo uklad nerwowy ci siadzie staraj sie zajac mysli czym innym:tak:
ja z kolei mam tak ze jak przed snem zaczynam myslec o zmartwieniach to szybko usypiam :-):-Dzawsze staram sie byc pozytywnie nastawiona choc czasem to nielatwe:baffled:
teraz siedze bujam malego w foteliku a moj m wzial paulinke do pracy na przedstawienie wiec tak polowicznie odpoczywam;-):-)ale to zawsze cos

Ja również spóżnione ale bardzo szczere życzonka wszystkiego naj dla Sarenki:-) ciekawe co tam u niej bo dawno nie zaglądały.

Inna a może postaraj się zająć wtedy czymś innym. ja jak nie mogę zasnąć to oglądam telewizor i zasypiam przy nim. może jakieś ziółka wypij albo meliskę.

Kaira nie wiem czemu ale śniłaś mi się dzisiaj:-D:-D:-D. że pojechałam do Ciebie w odwiedziny...

nie wiem co robiłyśmy:-D...jakoś tak. trochę pamiętam Twoją Paulę. ale najbardziej utkwiło mi w pamięci że wołałam na Ciebie Kaira a nie Karolina...tylko tyle pamiętam...niestety. pozdrawiam.

Jak sie dziewczynki po pierwszym dniu matki??? U mnie mąż w imieniu Zuzanki złożył mi życzenia i kupił prezencik,a Zuzia była cały dzień grzeczna jak aniołek:-) Co dziś nadrobiła z nawiązką

moj co prawda nie pierwszy dzien matki;-)ale od paulinki dostalam laurke i piekne zyczenia:-)
bara82 z dziecmi juz chyba tak jest jeden dzien sa cudownie grzeczne zeby w nastepnym pokazac rogi;-):-Dslodko nie moze byc zawsze;-):laugh2:

reklama
U mnie w tym szczególonym dniu ;-) mąż dał mi prezent - przez cały dzień zajmował się Martyną - zmieniał pieluchy, karmił itp, tyle że Martyna weszła z nim w zmowę bo pół dnia przespała (jak nigdy ostatnio), a przed kąpielą poszliśmy na długi spacer więc też nie wymagała opieki - jak nic tatusiowa córeczka. Hmm, ciekawe jaki prezent mam zrobić mężowi z okazji dnia ojca - wyjść z Martyną na cały dzień :laugh2:

Do góry