reklama
Pola 30
Fan(ka)
Inna, Ewa, tak mi przykro...Jedyne, co nam zostało to dawać z siebie jak najwięcej naszym pociechom i bliskim, by też kiedyś mogły/mogli wspominać nas z miłością i rozrzewnieniem.
aniii
aaaaa Kotki dwa...
po pierwsze dziękuję dziewczynki za pocieszenie. aż się popłakałam jak to wszystko czytałam. fajnie jest mieć was.
Inna trzymaj się dzielnie. cóż mogę napisać. miałam bardzo podobną sytuację, więc wiem co przeżywasz. jedną radę mogę Ci dać. mimo że Twoja mama się męczy i wy napewno też, ciesz się każdą wizytą u niej, chodź przyjemnością do szpitala a ból miej tylko w domu i na zewnątrz. w dniu śmierci mojej mamy bardzo mi się nie chciało iść do szpitala, posiedziałam przy niej chyba z pół godziny i miałam wrócić wieczorem. był straszny upał i nikt nie miał siły na stanie przy łóżku. do dzisiaj tego bardzo żałuję i gdyby można wrócić czas to sterczałabym przy łóżku dzień i noc.trzymaj się i nie poddawaj się.
Inna trzymaj się dzielnie. cóż mogę napisać. miałam bardzo podobną sytuację, więc wiem co przeżywasz. jedną radę mogę Ci dać. mimo że Twoja mama się męczy i wy napewno też, ciesz się każdą wizytą u niej, chodź przyjemnością do szpitala a ból miej tylko w domu i na zewnątrz. w dniu śmierci mojej mamy bardzo mi się nie chciało iść do szpitala, posiedziałam przy niej chyba z pół godziny i miałam wrócić wieczorem. był straszny upał i nikt nie miał siły na stanie przy łóżku. do dzisiaj tego bardzo żałuję i gdyby można wrócić czas to sterczałabym przy łóżku dzień i noc.trzymaj się i nie poddawaj się.
meggi9.11
Fanka BB :)
oj tak czytam a tu taaakie smutne klimaty...Ani badz dzielna- masz wspaniałą Lilke(z tego co pamietam imie ma po mamie- wspaniały gest:-)....)i dla niej jestes najwazniejsza...coz sa i gorsze dni i sprzeczki z mezem sie zdarzaja....wiec głowa do góry...by nastepne dni byly bardziej pogodne...a w rodzinie rózne rzeczy sie dzieja...to tak nawiazujac ze bedziesz mowic na swego tate "pan"...i Kaira pisze ze tez nie ma kontaktu od paru lat z ojcem...ja podobnie- tzn kontakt mam obecnie ood 2ch lat....ale po 10 latach sie do nas nie odzywał- ja swemu wybaczyłam bo tak jakos lzej mi- choc duzo mnie to kosztowało...moi rodzice np sa po rozwodzie- a moj tato np teraz twierdzi ze kocha moja mame i chce wrocic do niej- ach mówie Wam komedia- a raczej tragikomedia...
u nas 26 maj minał przemiło...wracam z pracy a mój maz z Sara na rekach czekaja na mnie z róza....przemiło!!!za rok ma byc laurka...zobaczymy- trzymam ich za słowo...dla mnie teraz moja rodzina jest najwazniejsza- maz i Sara...całe moje zycie...i oby kiedys był Filip jeszcze...i pies
u nas 26 maj minał przemiło...wracam z pracy a mój maz z Sara na rekach czekaja na mnie z róza....przemiło!!!za rok ma byc laurka...zobaczymy- trzymam ich za słowo...dla mnie teraz moja rodzina jest najwazniejsza- maz i Sara...całe moje zycie...i oby kiedys był Filip jeszcze...i pies

Ostatnio mialam strasznego doła,ale jak czytam wasze wypowiedzi to jestemn bardzo szcześliwym człowiekiem.Moja mama żyje dużo mi pomaga, mam fajnego męża udane dziecko, domek z ogródkiem. Przykro mi że poruszyłam taki temat:-(ale jestem dziewczynki z wami.
A co do tatusiów, to mój obraził sie na mnie i na moja mamę jak byłam dzieckiem nawet na komunie nie przyszedł, więc tak naprawde go nie znam i nie chce go poznać. Megii jestes wielka że mogłaś wybaczyć.
A co do tatusiów, to mój obraził sie na mnie i na moja mamę jak byłam dzieckiem nawet na komunie nie przyszedł, więc tak naprawde go nie znam i nie chce go poznać. Megii jestes wielka że mogłaś wybaczyć.
No mój ojciec nawet na slub mój nie przyszedł i Pauli do tej pory nie widział ale szczerze to mnie to bzyka niech sie zapija jak to jest dla niego wazniejsze
WSZYSTKIEGO NAJSUPEROWSZEGO DLA OLIWKI! DUŻO SŁONKA I BUZIAKÓW MAŁY POTWORKU:-)

WSZYSTKIEGO NAJSUPEROWSZEGO DLA OLIWKI! DUŻO SŁONKA I BUZIAKÓW MAŁY POTWORKU:-)
reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Dołaczam sie do życzeń da Oliwki!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA CAŁĄ RESZTE ŻYCIA!!!