reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
A my bylismy poraz pierwszy u prawdziwego fryzjera. Kuba był bardzo grzeczny i spełniał wszystkie prośby Pani fryzjerki tyle tylko, że siedział mi na kolanach i nie chiał pelerynki. W rezultacie cała byłam we włosach, ale jaka dumna. Włoski obcinałam małemu jak skończył 8 miesięcy, bo właziły mu do oczu i z tyłu były za długaśne, ale teraz zrobiły się takie gęste, że potrzebowały fachowego cięcia i udało się.

Nono gratulaski dla Kubusia:tak::tak::tak: ja z syniem chodzę od kiedy sończył roczek, a z Madzią planuję się na wiosnę wybrac;-) Pod warunkiem że jej włoski na tyle urosną:sorry2:

u nas grzywka była ścinana dwa razy w domu i było darcie i schody na włosach, a teraz zapuszczamy grzywke bo Zuzia już daje wiązać i spinać włoski, na przyjeciu miała nawet koczka uczesanego przeze mnie i spineczki różyczki:-)

heheh...Zuch z Kuby!
Ja tylko raz byłam z Kubą u fryzjera..kasy niechciała wsiąść bylebyśmy już poszli bo takiego wrzasku narobił ;-) Teraz co 1,5 mieś. moja mama elegancko maszynka go objeżdża i ten spokojnie siedzi :-)

Gratuluję Kubie!!!
U nas też w tej kwestii nastąpił przełom :happy2: W poniedziałek poszliśmy do dziewczyny od której ostatnio Martyna uciekła. Przeprowadziłam z córką rozmowę :-D i zgodziła się pójść do pani. Na fotel nie chciała usiąść więc wzięłam ją na kolana, pani dała grzebień i spinki i jakoś poszło. Wreszcie widać jej oczy :-D.

reklama
hahaha gratulacje dla Martynki i Kubusia :-)

my bylismy az u fryzjera skonczylo sie jak u wiekzosci placz i krzyk ae juz Marta pozwala mi obcinac sobie grzywke wiec jest dobrze:-D, ja na zachete daje jej obciac mi kosmyk wlosow i jest w 7 niebie zgadza sie na wszytko:-D zamyka ocz ysiedzi grzecznie i czeka na swoja kolej ciecia:-D

Do góry