reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Anikola :-) z całym szacunkiem dla Madziulki , ale mam nadzieję , że nie mi :-) jestem po badaniach i podpisaniu zgody na zabieg, dobrze ,że Panie są tak cierpliwe i wyrozumiałe bo pół przytomna byłam:-) teraz 13. 40 wizyta i zobaczymy co naprodukowałam :-)

Kimka to cudownie! Gratulacje :-)
A ja po wizycie... estradiol niski 168 jakoś tak, progesteron mógłby już zostać - wynik 1,2 - no i pęcherzyków mam dosyć sporo, w lewym jajniku jakieś 6-7 sztuk, w prawym 5-6 sztuk, czyli ok! Dawka Menopuru zostaje taka sama! Wizyta i badanka we czwartek, hmmmm? Zobaczymy czy coś E2 się podniesie?! Bo tu nie chodzi o ilość, a jakość, co nie Kobietki? :sorry2:

Madziula87 a ktory masz dzisiaj dzien stymulacji?? Ja tez po wizycie, jestem w wawie. Estradiol bardxo niski-86! Pecherxykow chyba 5 tylko. Zwiekszyli mi dawke i w srode kolejna wizyta. Martwie sie :( Kimka odezwij sie! Jak bylo u Ciebie?????? I jeszcze rax gratulacje! Beta cudnie rosnie :)

Nuna dziś wieczorem wykonam 6 zastrzyk, czyli dzisiejsze usg po 5 zastrzykach wykonane! A pęcherzyków sporo, ale tak jak pisze Anikola malutkie, no i pewnie dopiero dojrzewają :/ ...też mam stracha :confused:

No wlasnie ja tez Madziu sie denerwuje, bo poprzednim razem tak slabo mi rosly. Okaze sie w srode. Ty masz wiecej pecherzykow wiec estradiol wiekszy. Ciekawe jak tam u drugiej Madzi. Madziu a mowil Ci lekarz jakiej sa wielkosci??

Niestety nie wiem jakiej wielkości ;/ z MadziulkąRz widziałam się, rozmawiałyśmy i napewno weszła z opóźnieniem, także odezwie się, jak już będzie po wszystkim ;)

reklama
Ok, to czekamy na wiesci :)
Na innym forum jest taka dziewczyna ktora jest dokladnie w tym samym dniu co my i estradiol dzisiaj miala 1250!!! Masakra

Do góry