Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Madziu powodzenia na wizytach ;-), porobisz badania i będziesz wiedziała na czym stoisz! może akurat tam tkwi przyczynaNuna , kimka ,Madziula trzymam za Was wszystkie mocno kciuki , cały czas podczytuję , a ja dążę do wizyt i zrobienia badań u genetyka i immunologa.
Mam nadzieję ,że będzie wszystko ok, ale to jeszcze bardzo długa droga .
Teraz najgorszy czas dla mnie 3 miesiące przerwy i oczekiwania .

Witam Kristin, dziękuję, mam nadzieję, że komóreczki się dzielą i wszystko będzie dobrze!:-)Madziula_87 podczytuję Was dziewczyny i bardzo się cieszę, że udało się i jest kilka zapłodnionych komórek, teraz zaciskam kciuki za cudną Betę, żeby rosła a z nią Twój brzuszek :-) Madziula Twój Mąż miał kiepskie nasienie?? Mój Mąż ma tylko 1% prawidłowych plemników-zmartwiło nas to, nie ukrywam.. Jak było u Was??
powiem tak! sama nie mogłam w to uwierzyć :-) ...dzwoniłam wczoraj po 10- odebrała Pani Embriolog! i pytam: dzień dobry tu ..... chciałabym się dowiedzieć czy coś z wczorajszego dnia się zapłodniło i czy mamy jakiekolwiek szanse na jeden choć zarodeczek z tego drgającego plemnika?madziula a twoja historia a zwłaszcza finał jest nie zwykły, niech wszystkie 6 ładnie się zapładniają, dzielą i dochodzą do blastoscysty, mam dobre przeczucie jeśli chodzi o ciebie, trzymam kciukasy
, a ja się pytam, czy to napewno MY, czy napewno dobrze sprawdziła! usłyszałam tak, udało się!...i powiem WAM, że to naprawdę był szok - ale wierzyłam, że skoro doszliśmy do tego etapu, to teraz już musi być tylko dobrze! ...Pani E prosiła by dzwonić w piątek, w sprawie transferu - jak będzie dobrze! także nie mogę się już doczekać :-)