Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w każdym bądź razie życzę udanej wizyty i żeby poszło lepiej niż myślisz :-)
wszystko z nią dobrze, rozwija się o 5 dni szybciej, i powoli zaczynam czuć ruchy, a najbardziej jak najem się dosyć obficie, to z tych dobrych wieści- a kiepskie to niestety ale bóle jelitowe nasilają się- wczoraj byłam na wizycie i moje przepuszczenia że jajniki bolą okazały sie mylne bo to jednak "kichy"
a i anemie też się już nabawiłam, mam zestaw witaminek z żelazem brać i samo żelazo + dieta wysoko-żelazowa i wyniki zamiast do góry to one w dół, lekarz już mnie straszy że na oddział mnie weźmie na kroplówki- a dla mnie pobyt w szpitalu = trauma :-( wersja optymistyczna - mam nadzieje że za 3 tyg. wynik nie pogorszy się
Choć zaczynam się powoli bać, jak to będzie, ale to normalne, każda przyszła matka tak ma TRzymam kciuki za Ciebie i Malutką Będzie dobrze Ja też miałam epizod szpitalny Pierwszy raz w życiu byłam w szpitalu i to przez 8 dni Na początku nie mogłam się odnaleźć, z czasem jednak jakoś się przyzwyczaiłam Zresztą czego się nie robi dla zdrowia DZidziusia
...dziś miałam histeroskopię w Szpitalu :-) wszystko w porządku wyszło - żadnych zmian w macicy nie ma i dlatego w następnym cyklu podchodzę znowu po jednego Mrozaczka! Za wszystkie mocno zaciskam :-*