reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

parens rzeszów

reklama
Joasik nic nie wspominasz czy jesteś chętna na spotkanie;-)mam nadzieje, że tak:-)
Nuna idę na 21 do Romana. Mój się najbardziej obawia, że na mecz nie zdąży;-)

Hej dziewczyny ja wracam dopiero 28 lipca i zaraz jadę pewnie do białego. :wściekła/y: Szkoda, ale jak ustalicie jakiś termin i akurat nie będę w Paryżu lub w Białym to możecie na mnie liczyć. Chętnie się spotkam, ale zawsze jest tak że wszyscy nie dadzą rady w tym samym terminie. Więc nie zwracajcie uwagi i jak się nie wszyscy zbiorą to i tak organizujcie spotkanie.
Majeczka ja miałam hsg i nie masz się czego bać. To prawie nie boli ja nawet nie brałam tabletek przeciwbólowych. Także luzik i bez stresu, jedyny dyskomfort jest taki że jest tam przeważnie 3 osoby w gabinecie. Poza tym wszystko oki.
Natomiast odnośnie wizyty w 2-5 dniu to przeważnie każda jeszcze ma krwawienie. Lekarze biorą takie rzeczy pod uwagę;-)

nuna25, dzieki za odp. sama nei wiem dlaczego tak plemię, owu nie było. Może nowy gin zleci jakieś konkretne badania.

Hej dziewczyny :happy:
Majeczka jeśli hsc to histeroskopia to ja tez miałam robiona pod narkoza w bocianie i po lekkie krwawienie ale nic nie bolało mnie później. I ja nawet po 2h już wracałam do rzeszowa.
Anikola ja na spotkanie również bardzo chętnie i nawet jak Sisi bardziej w tygodniu by mi odpowiadało (bo często wyjeżdżamy na weekendy) i teraz nie powiem czy 26.07 będę. Ale przecież może nie skończyć się na jednym ;-) i rea dobrze pisze.

Pozdrawiam :-)

P.S. Milena powodzenia ....

anikola nie wspominam o spotkaniu, bo nie wiem czy będę. Na temat terminu nie wypowiadam się bo jestem na wolnym więc teoretycznie każdy jest dobry:)bardzo bym chciała, ale ja mam sporo do Rzeszowa, więc wymyśliłam to tak, że jak ustalicie kiedy to ja zacznę planować tak by być:) ale jeśli o mnie chodzi to w tygodniu nawet lepiej:)

Ja też miałam HSG i bałam się bardziej niż to warte było, gdyż naczytałam się za dużo:) ale nie wiem czy majeczce o hsg chodzi czy o hsc - co za nazwy:)

reklama
Witam wszystkie. W końcu w domu. Pobrano mi 16 jajeczek :) transfer prawdopodobnie w poniedziałek. Dziewczyny kiedy mogę zadzwonić do labo ile się zapłodniło? Jak się rozwijają? Czy oni dzwonią.

Do góry