Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekaliśmy 2 godz na swoją kolejkę samych malutkich dzieci było ze 20 
Na rehabilitacji 2 nowe ćwiczenia ale rehabilitantka była w szoku jak zobaczyła jak mała trzyma główkę, podciągnięta za barki od razu wie co zrobić, główka nie leci, rączki badają już nóżki, dziewczyna nie mogła uwierzyć, a przecież ćwiczyła z nią na patologii noworodka.
mój mały przy tych upałach też nie ma apetytu...a Paulinka no cóz...poznaje świat, wokól tyle ciekawyh rzeczy a jedzenie jest takie nudne, po co tracic czas?Mam nadzieje, ze szybko dotrzecie do źródła problemów z gazami i małej ulży.My kombinowalismy z plantexem (herbatka z koprem), masaże delikatne brzuszka a w najlepiej mu sie prukalo jak spał na mojej klatce piersiowej...tyle że szybciutko się nauczył takiego spania i potem był problem.A przypomniało mi się,że mama kazała mi po kapaniu robić taki masaz na przemian kolanko prawe do lewego łokcia i na odwrót...pobudzało jelitka
Pieknie! Mała idzie do przodu jak burza
Co do spania to powiem ci, że ja miałam odwrotny problem - pamiętam jak byliśmy u neurologa z Franiem jak ten skończył 5 mies i zaniepokojona pytałam czy to normalne, że mały cały czas śpi![]()

przyjdzie czas, że zatesknimy za tym co jest teraz.
Z bączkami też coraz mniej problemów, cały czas podaję jej bobotic, skończymy drugą butelkę i może już problem się skończy? Zobaczymy. Wczoraj ważyła nam 3590g, strasznie wolno to idzie ale dobrze, ze do góry a nie w dół ;-) Zmierzyliśmy ją ma 58cm. Długa i chuda.
przy okazji łapie raczkami za kolanka :-)