Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem pod wrażeniem jak wszyscy kibicują malutkiej i dziękuję z całego serca bo to daje mi jeszcze większego kopa do dalszej pracy 
naprawdę widok komiczny a ona chyba tak się śmieje z radości, że wszędzie może sama dojść

Kiedyś mu powiedziałam, że jak Paulinka stanie na nogi to wtedy możemy pomysleć o drugim dziecku... Ale chłop jak chłop dosłownie wszystko bierze więc jak tylko zaczęła chodzić to tatuś szanowny stara się usilnie powiększyć rodzinkę
Oczywiście dziś mówię do rehabilitantki, że Paulinka chodzi nie tak, że nie dociąża pięt itd, a ona z uśmiechem na ustach "co tam pięty, przecież ona chodzi!!!" Bo tak naprawdę miało być inaczej...
I jeszcze ciągnie się za wystający pępek, słodko to wygląda ;-) Dziś wychodząc na rehabilitację zrobiła tacie papa... zaczyna kumać co do czego dopasować :-)
no chyba na urlopie rozepchałam dziecku żołądek i przez to coraz cięższa się robi