dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WITAM SIE I JA Z RANA 
PPATQA pospij sobie jeszcze ja tez ide sie polozyc zaraz ;-)
BEZA dobrze ze wykryli w koncu co jest Jasiowi i mam nadzieje ze mu to pomoze
CZARNA tys jest swietna;-)A od kiedy bedzie ten czas marudzenia przez ciebie Bo wiesz wole sie przygotowac heheh Zartuje Ja wam tu non stop marudze az wstyd wiec Czarna marudz ile wlezie
GOSIU jak tam ci mija tydzien z M ?????????Fajnie ze podjelas sie nowego watku z dzieciaczkami
AAA jeszcze trzeba chyba zalozyc RELACJE Z PORODOW ????????????
Ja poszlam spac przed 22 i dosc fajnie mi sie spalo
Przed spaniem chytaly mnie takie dziwne i nieznane bole brzucha ale jakos w nocy przeszlo 
TZN w nocy mialam bardzo dziwny i realny sen Snilo mi sie ze mam skurcze To byly bardzo silne bole brzucha i trwaly kilka sekund lub kolo minuty ale bylo co najpierw co 3-5 min a pozniej co 2 min Pozniej w tym snie po skurczach co 2 min przeszlo mi na kilka minut i zas I wtedy sie obudzilam i normalnie czulam jak mnie boli brzuch i jakbym czula te skurcze ze snu I teraz nie wiem czy faktycznie bolal mnie brzuch i przekladalo sie to na sen czy jak ????????To bylo BARDZO DZIWNE

PPATQA pospij sobie jeszcze ja tez ide sie polozyc zaraz ;-)
BEZA dobrze ze wykryli w koncu co jest Jasiowi i mam nadzieje ze mu to pomoze

CZARNA tys jest swietna;-)A od kiedy bedzie ten czas marudzenia przez ciebie Bo wiesz wole sie przygotowac heheh Zartuje Ja wam tu non stop marudze az wstyd wiec Czarna marudz ile wlezie

GOSIU jak tam ci mija tydzien z M ?????????Fajnie ze podjelas sie nowego watku z dzieciaczkami

AAA jeszcze trzeba chyba zalozyc RELACJE Z PORODOW ????????????

Ja poszlam spac przed 22 i dosc fajnie mi sie spalo
Przed spaniem chytaly mnie takie dziwne i nieznane bole brzucha ale jakos w nocy przeszlo 
TZN w nocy mialam bardzo dziwny i realny sen Snilo mi sie ze mam skurcze To byly bardzo silne bole brzucha i trwaly kilka sekund lub kolo minuty ale bylo co najpierw co 3-5 min a pozniej co 2 min Pozniej w tym snie po skurczach co 2 min przeszlo mi na kilka minut i zas I wtedy sie obudzilam i normalnie czulam jak mnie boli brzuch i jakbym czula te skurcze ze snu I teraz nie wiem czy faktycznie bolal mnie brzuch i przekladalo sie to na sen czy jak ????????To bylo BARDZO DZIWNE
Śnił mi się mięsny. Babka doradzała mi, co kupić na obiad. Powiedziała, że schab jest ze sztucznego tworzywa i lepiej, żebym go nie brała. 

Może dzisiaj humor Ci dopisze, u nas pogoda lepsza, nawet słońce świeci to i jakoś optymizmu więcej

Normalnie nie chce się z domu wychodzić, ale chyba będę musiała się "pofatygować" do sklepu. Miłego dzionka.