Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe.. Kochana ja już się o tym doskonale przekonałamAnna22 uwazaj. BB uzależnia;-)

i odmierzaj czas ;-). Nawet jeśli są to tskurcze przepowiadające to sprawdzić nie zaszkodzi..
Trzymam kciuki, aby to jednak były te właściwe..
;-)
. Cudownie :-)!super SUPERdobra laski. ja już wymiękam. także to mój ostatni wpis na dzisiaj. jak wstałamz ł€żka to poczułam....uuu...no i mamy co 5-7 więc JADE !!! 3 majcie kciuki, błągam, bo juz nie wyrabiam pa
ps. napisze ze szpitala co i jak, mam numer czarnej

no panienko ja mysle ze napiszesz co i jakhejkum hejkum
ja melduję się nadal 2w1 i na razie nic się nie zapowiada na rozpakowanie. w pon ostatnia wizyta u gina i może sięokazać ze zaraz po niej jadę do szpitala bo gin zaczyna dyżur.
jak sie będzie cos działo prześle smska
pozdrawiam serdecznie trzymam za Was mocno kciuki

Hmmmmm ciekawe ciekawe. A mozesz zadzwonic do szpitala i popytac? moze tylko KTG zrobia i jak fałsz to wysla?Wiecie co ja nie chce panikowac ale dzisiaj u mnie cos sie z tym brzuchem dzieje....napina sie srednio co 10 min juz od paru godzin, krzyz mnie boli strasznie i ciagnie i chyba zaczne siedziec z zegarkiem w reku bo cos chyba nie teges...za czesto to....ale nie jestem pewna teraz czy to to i chyba sobie wmawiam ze nic sie nie dzieje.cala rodzinka w gotowosci, chca mnie juz wiezca ja nie chce...bo wczesniej mnie to bardziej bolalo w Warszawie a teraz tez krzyz no i brzuch przez 40 sekund okolo...kurcvze co robic?
moze to falszywy alarm....?

Słońce, ale ja się wcale o to nie nadymam ;-)Wanilia, to tylko taka sugestia była, bo ktoś już tu o tym wcześniej pisał ;-)
może faktycznie dziewczyny chcą nowy wątek, a ja tu tylko swoje zdanie wtykam ;-):-)Blond, kurcze sama bym się zastanawiała, a może weź tą kąpiel? albo minie, albo się nasili.Wiecie co ja nie chce panikowac ale dzisiaj u mnie cos sie z tym brzuchem dzieje....napina sie srednio co 10 min juz od paru godzin, krzyz mnie boli strasznie i ciagnie i chyba zaczne siedziec z zegarkiem w reku bo cos chyba nie teges...za czesto to....ale nie jestem pewna teraz czy to to i chyba sobie wmawiam ze nic sie nie dzieje.cala rodzinka w gotowosci, chca mnie juz wiezca ja nie chce...bo wczesniej mnie to bardziej bolalo w Warszawie a teraz tez krzyz no i brzuch przez 40 sekund okolo...kurcvze co robic?
moze to falszywy alarm....?