reklama

Październik 2008

Ale doła załapałam...Wy wszystkie urodzicie a ja to już chyba nigdy...
Karola kiedys urodzisz ale tak to juz jest nie jest znana ani data ani godzina:tak: ale napewno twoja Hania bedzie pazdziernikowa a mój Sami raczej nie:cool2:
A ty bierz M w tango :-p

Co do nowego wątku to faktycznie przyda sie. Ale naprawde zauwazcie ze praktycznie mamusie rozdwojone mamusie sie nieudzielaja. Wiec tylko narazie te wieloródki moga odpowiadac na pytania:cool2:

reklama
Blond no jak tam????????????
Justysia myslimy o tobie!!!!!!!!!!!
A mi gg nawalilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak to cos sie naprawia????????ciagle swieci ze jestem niedostepna chce byc!!!!!!

Mi tez gg nie działa, wiec to chyba cos z serwerem.
Ciekawa jak tam Justynka, mam nadzieje ze lekko jej pojdzie.
A gdzie Blondi znikła?? Czyzby tez w drodze na porodówke :szok:??
No w koncu cos sie rusza u nas, czekamy na dzieciaczki :tak:
Co do wątku o pielegnacji maluszków itp, to jestem ZA, bo duzo pytan na ten temat zadajemy w tematach o zakupach, wyprawce itd, wiec sie przyda. A po za tym wkrotce wszystkie bedziemy miały dzieciaczki w domku, wiec pewnie kazda bedzie miała cos na ten temat do powiedzenia :tak:

JUSTYNKA kurcze ale sie ciesze ze zaczelo juz sie na calego :-)
CZARNA teraz przez ciebie czekamy na wiesci od Justynki
ANNA ja tez jestem podekscytowana ze Justynka pojechala :-)

ANIAA dobrze ze z babcia oki Ja tez dzis od rana mam gorszy nastroj ale jakos teraz jest ciut lepiej ;-) A wypinanie pupki przez Twojego synka to tez masz zaliczac do ruchow ;-)

reklama
Wanilia, ja jestem na forum dopiero początkującą i nie chcę żeby wyszło ze cos Wam narzucam :sorry2:
Kaka, łączę się w bólu, mamy ten sam termin (z daty OM, bo z usg mi wychodzi 2 dni wczesniej, na 6) i u mnie poza tym nieszczęsnym czopem z zeszłego tygodnia, nic sie nie dzieje. ja podjęłam decyzję i jak nie urodze do poniedziałku, to biorę swoje graty i jadę do szpitala i niech się dzieje co chce, choć na patologii nie chciałabym raczej leżeć :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry