reklama

Październik 2008

reklama
potrzebuje pomocy juz ponad miesiac temu pojawily sie na moim brzuszku straszne rozstepy swedzialy od samego poczatku ale teraz jest to juz nie do zniesienia a drapac sie chyba nie powinno bynajmniej tak mi sie wydaje bo wtedy jest jeszcze gorzej moze wy macie jakas dobra skuteczna metode na moje swedziawki??:-(

Kaka oj moj to znowu z rana, w poludnie i wieczorem by figlowal:-);-):-D
Az czasami mam nerwa na niego za to, bo wieczorem juz taki zmeczony i strasznie spiacy, ale jak tylko przebieram sie i widzi kawalek cialka to juz mu wszystko odchodzi i zamiast spac to zaczyna sie do mnie dobierac:-D Ale coz w koncu to samiec:-D:-D:-D No i na mnie jakos tez to nie dziala, bo musialabym juz daaaaaawno temu urodzic.

Kaka oj moj to znowu z rana, w poludnie i wieczorem by figlowal:-);-):-D
Az czasami mam nerwa na niego za to, bo wieczorem juz taki zmeczony i strasznie spiacy, ale jak tylko przebieram sie i widzi kawalek cialka to juz mu wszystko odchodzi i zamiast spac to zaczyna sie do mnie dobierac:-D Ale coz w koncu to samiec:-D:-D:-D No i na mnie jakos tez to nie dziala, bo musialabym juz daaaaaawno temu urodzic.
Normalnie jak u mnie w domu:tak::-D ja mam dosc i padam czasem po calym dniu a temu wiecznie malo!!!!!!!!!!!;-) i sie martwi jak damy rade te 6 tyg.:tak::-D:szok:

Acha moj M byl nakarmic pieska i kupil bo ja mialam ochote hod-doga po turecku Mniam juz zjadlam A teraz ide ogladac Fabryke gwiazd MIlego wieczorku i owocnej nocki Moze jeszcze zajze A moja Oliwia strasznie ale strasnie sie rusza teraz Normalnie jesden ruch widac i czuc w kilku miejscach na brzuchu

reklama
marianna witaj :-)
oolivia u mnie identycznie z tym siusianiem w nocy, zaraz po popijam wodę i tak wkoło od 2 do 5 razy :-)
trina zdrówka dla Ciebie :tak:
agauk gratuluję ślicznej i silnej kruszynki :-):-):-)
justyneczka mam nadzieję że szybko pójdzie i będziesz raz dwa tulić córeczkę :tak:
u mnie każde popołudnie lub wieczór kończy się 2 godzinną drzemką, nie mogę nad tym zapanować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry