reklama

Październik 2008

justynka trzymam kciuki
blond trzymam kciuki, ja jak dostane skurcze to chyba spanikuje
czarna ja dziś piłam 1 raz, ale u mnie jest zebt zaparzyc i pić, ale ja wrzuciłam sobie d tego malinoa, by smak poprawić

Sorki ze nie odpisuje ale padłam w wyrku, wysprzataiśmy oba pokoje łacznie z odsuwaniem mebli, ściaganiem rzeczy n góry szafy w sypialni, ja wymylam nawilzacz powietrza i czeka w pogotowiu, z sypialni wynieślismy parawan, który stał w kacie gdzie ma byc łóżeczko,dywaniki z sypialni wyprałam. Ogólnie za dużo tego.

reklama
A ja sobie własnie wypiłam ta herbatke:-p(oczywiscie z cukrem:cool2:) ja tam siadac z d... nie mam zamiaru:-p
Patrycja to faktycznie sie narobiłas:tak::tak: odpocznij teraz;-)

To dzis naszymi faworytkami sa Justynka i moze Blondi:-p

czarna naszczęście razem z M, nawet mi mopa wyrywał, ale generalne porzadki mamy za sobą, jutro okna, jakby nie zaluzje i moskitiery to by było 30 min roboty, a tak się zawsze przeciaga.

dzieki dziewczyny za komplementy dla Julci (ja naprawde wierze ze jest najpiekniejsza na swiecie :tak:). Poniewaz ja juz jestem "po" (od 4 tygodni) wiec zdazylam juz troche sie nauczyc jak obslugiwac takiego maluszka. Jak macie jakies pytania odnosnie dzidziusiowej pielegnacji, ciuszkow czy cesarki czy to ja chetnie sie podziele moim ciezko zdobytym doswiadczeniem :cool2:.

Załączniki

• 02102008127.jpg
    02102008127.jpg
    397,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry