MARMA to zas pracowity dzionek cie czeka ;-)
JUSTYNKA wyspij sie w koncu jak bedziesz miala tylko taka okazje

MINISIA wspolczuje zlego humorku

Minisiu jak do czwartku nie uodzisz to idziesz do szpitala w czwartek ????A jak u Ciebie robia w szpitalu ze pomoga ci urodzic wczesniej czy beda czekac kilka dni po terminie ??????
Kurcze dziewczyny KAKA ma 1 dzien do terminu ,MINISIA 2 dni,
Na dzis ma termin Anetka i ZAWADKA jest juz 1 dzien po terminie Normalnie wiecie co jak zaczniemy sie zaraz wszystkie naraz rozdwajac to nie bedzie komu przekazywac wiesci ze szpitala bo kazda bede rodzila heheh

Ja oddalam dzis tylko mocz bo byla straszna klolejka a nikomu nie przyszlo do glowy zeby mnie przepuscic

Wiec wepchalam sie w kolejke tylko z moczem

I bylam na oddziale i rozmawialam z polozna i dowiedzialam sie ze jak chce aby zrobili mi KTG to musza mnie przyjac

I jeszcze jak mnie cos niepokoji np brak ruchow to mam przyjsc na ogolna izbe przyjec i wtedy tez zawsze przyjmuja A jak mam jakies bole to na poloznicza izbe przyjec i wtedy tez przyjmuja i robia badania Wiec jak chce KTG to tylko jak bede lezala w szpitalu PARANOJA

Mowilam tez jak to jest jak ja rodze pierwszy raz i nie jestem pewna czy to co czuje to sa prawidllowe skurcze czy tylko falstart to polozna powiedziala ZE TO NIE MA ZNACZENIA ZE MAM PRZYJSC wiec tak na serio to sie nic zbytnio nie dowiedzialam.Ja mam dzis w planach umycie choc jednego okna,prasowanie i ogarniecie mieszkania i na rynek isc moze znajde te liscie malin i do lumpeksu chce isc .Moj M jest w pracy i jeszcze nie dzwonil heheh

A u mnie z brzuchem narazie jest oki ale zobaczymy co bedzie dalej ;-)