reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
Ja juz sie zegnam na dzis bo mam zly nastroj:-( ide cos zjesc i nyny.
Rano zajrze bo bede sama to napewno popisze z Wami i w lepszym nastroju.
Dobranoc papa
MagdasF trzymam kciuki bo cos mi sie zdje ze ty juz niedlugo.....:tak:

minisia, doskonale wiem co czujesz i że tak naprawde chcesz juz tylko urodzić a nie być tą pocieszaną. Pomyśl tylko, że to już końcówka i tak naprawdę nic cofnąć się nie da i poród choćbyś nie chciała-- i tak będzie;-) ja miałam dzis rano mieć masaż szyjki a miałam położną w domu oglądającą moje szwy, może i tak będzie podobnie u ciebie;-)

Hahaha tak tak mi tam sie specjalnie nie spieszy:-) Hmm chcialabym juz byc po ale jakos im blizej tym odsuwam te mysl ze to moze byc juz:-)
Minisia ja tobie odstepuje to "moje" miejsce;-):-D

Wszystkie tu mamy bolaczki, jakies skorcze, kucia itd a tutaj bedzie wielka suprise i urodzi jakas dziewczyna ktora sie nie skarzy:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie wieczorową porą,
ale byl dziś dzień bardzo zajęty, rano wizyta znajomych, potem byliśmy w kościółku, potem obiadek a po obiedzie pojechalismy najpierw do znajomych a potem na długi spacer do lasu, noi mam cichą nadzieję że coś się ruszy:tak:
Dorota jak Ciebie tak brzuszek boli to może się porod zaczyna a krew i czop wcale nie muszą teraz odchodzić bo czasem odchodzi dopiero przy samym porodzie:tak:
Antuanet trzymam kciuki za jutro, żebyś już tuliła swojego skarba
Motylku- zdrówka;-)
Wanilia szybkiego rozwiązania żebyś nie musiała długo leżeć na patologii:tak:

beza, Minisia, dorota123...,ppatqa, magdziunia, Magdasf1- dziekuje dziewczyny, jestescie kochane;-)

Motylku zycze szybkiego powrotu do zdrowka, mam nadzieje ze malutka ma sie juz lepiej i przespi dzisiejsza noc:tak:

WANILIA nie dziwie sie ze z M chcieliscie sie soba nacieszy :tak:
O ktorej jutro wybierasz sie do szpitala ???????????
Jutro z rana wybywam do szpitala, właściwie nie muszę się spieszyć, bo pewnie na obchód i tak nie zdążę, a bez zaleceń ordynatora to raczej nic mi robić nie będą.:baffled::confused:
Aneta, również trzymam kciuki za Ciebie, aby wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.:tak:

Dziewczyny, mam nadzieję, że wreszcie "ruszymy", czas będzie biegł nieco szybciej i już niedługo wszystkie będziemy tulić nasze wyczekane maleństwa. Wszystkim Wam życzę szybkich, w miarę bezbolesnych i szczęśliwych porodów.

a sama już znikam, bo jakiś mega dół mnie zaczyna dopadać.

Buziaki!

Witajcie Kochane!
Wybaczcie, że tak samolubnie, ale nie jestem w stanie się na niczym skupić.. :-(
Krocze boli niesamowicie mocno..:-(Nie pomaga jakakolwiek zmiana pozycji, a tabletki przeciwbólowe nie przynoszą żadnej ulgi.. :-(Do tego moja pisia wygląda jakby była z 3, może 4 razy większa.. :szok::zawstydzona/y:niż normalnie.. :-(. Jak to określił mój małżonek - wygląda tak jakby ktoś ją napompował.. :baffled::szok:. Zaraz mi tam chyba wszystko wybuchnie.. - masakra :no:

reklama
Melduje się wieczorem.

Zakupy udane, wykładziny położone, mebelki złożone. Jutro c.d. układania rzeczy. No i od jutra odstawiam tabletki.... Jak dokończę wszystko to zrobię fotki i wrzucę na BB.

Dobranoc dziewczynki ale padam ze zmęczenia i marze o łóżku.

Do góry