magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj tak z biedronkami to tak jest i u mnie - na oknie znalazłam chyba 10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje, raz jeszcze, śliczną macie córeczkę!!!!!!!!!!!!!!Witam was kobietki po dłuższej nieobecnościDziękuję za wszystkie gratulacje i trzymanie kciuków.Ja i Jaguśka mamy sie w miarę dobrze,tylko Jagusia wcześniaczek i związku z tym przechodzi co chwilkę jakieś badania i ciągle walczy z żółtaczka.Poza tym jest taka kochaniutka,można patrzeć w nią jak w telewizor godzinami,a miny strzela takie że łooo.Resztę na innych wątkach dopowiem.
Gratulacje dl wszystkich mam.
Współczuję tej rwy...:-( Nic fajnego, a pomaga (bynajmniej mi pomagało) rozchodzenie jej. Niezbyt przyjemne.justyneczka fajnie że rana się goi i u Lili wszystko ok. Troszkę Cię teraz czeka pracy przy przeprowadzce, powodzenia :-)
wesolutka ale śliczne, słodkie szczęście z Jagusi :-)
dziewczyny ale bym sobie poszła na spacer, ale przez tą rwę nawet chodzenie po mieszkaniu to wysiłekwściekła jestem bo nic nie przechodzi
mój M wyskoczył właśnie na mecz i urodziny kolegi zarazem, oczywiście pod telefonem i niedaleko, bo "nie znamy dnia ani godziny" :-)
czy u Was też roje biedronek próbują wbić się do mieszkań? u nas od kilku dni atakują przez wszystkie okna :-)

To cud, że tamta wciąż żyła, bo z Mojej to straszna sadystka rośnie 

Myśle, że na początku to nie ma różnicy. No chyba,że Mały urodzi się ponad 4 lub 4,5kg, to już lepiej większe braćwiem ze nie tu, ale teraz się skapnełam ze Pampersy te małe są w dwuch rozmiarach i ja mam te 3-6 kg, kupic te 2-5, czy te 3-6 będą za duże na poczatek dla mojego maluszka