czarna79
Fanka BB :)
Gosiu czyżby mamusia to Jadwiga????? Moja mama i teściwa tez mają dzis imieninki.Wstałam z rozkoszną myslą, że dziś caaały dzień LBFajny tydzień, bo dziś mojej mamy imieniny, jutro M siostra ma urodziny, a w piatek mam termin
![]()
![]()

Majeczko pewnie ze pamietamy!!!! Zdrówka zycze
Martynko żal sie ile mozesz. Mnie juz dwa razy chwycił kryzys ale zawsze jak sie wyzale to przechodzi

Magdasf ja tez myślałam ze jak Samiemu pokaze oddział położniczy i Hanusie to bedzie wiedział o co kaman ale on bardziej uparty niz ustawa przewiduje

Dorotka fakt kasa nawet najlepszy humor potrafi zjebac. Mam nadzieje ze jednak wszytko sie ułozy

Ja dzis musze troche chatke ogarnac
a potem umówiłam sie na zrobienie pazurków a co tam
Ale od rana juz mi ktos zjebał humorek. Normalnie o 7 rano dzwonek do drzwi. Brat M przyjechał (ten co zawsze
) ale powiedziałam mam to gdzies i niewychodze z sypialni niech M z nim siedzi
. Normalnie słyszałam jak łazi mi po chałpie w glanach i az sie gotowałam od srodka

Ale twardo lezałam w łóżku aby małej niebudzic
Ale jak M wychodził do pracy ten poszedł z nim. Wiec ja szybko z łózka bo przez nerwy mnie pogoniło i co widze. TORBY Z CIUCHAMI!!!!!!!!!!!! No chyba on niechce u nas mieszkac

Ja wiem ze to M brat ale ja nie mam miejsca i nielubie jak ktos sie narzuca. Rozumiem gdyby ktos sie wczesniej umówił a tak
Normalnie nie wim co zrobie bo na sama mysl az mnie nosi

Ufff wyrzuciłam z siebie idu sprzatac
Ale martwie sie jak to bedzie pozniej:-(
Zycze ci aby sie to rozwinelo po twojej mysli.
Jakiś czas temu (przed ostatnią wizytą u gin) pojawił mi się hemoroid
Ale czuję od wczoraj, że coś się dzieje, bo do tej pory nie działo się praktycznie nic