reklama

Październik 2008

Wstałam z rozkoszną myslą, że dziś caaały dzień LB:-p:-p:-p Fajny tydzień, bo dziś mojej mamy imieniny, jutro M siostra ma urodziny, a w piatek mam termin :-D

:tak::tak::tak:
Gosiu czyżby mamusia to Jadwiga????? Moja mama i teściwa tez mają dzis imieninki. :tak::tak::tak::-p

Majeczko pewnie ze pamietamy!!!! Zdrówka zycze

Martynko żal sie ile mozesz. Mnie juz dwa razy chwycił kryzys ale zawsze jak sie wyzale to przechodzi:-p:rofl2:

Magdasf ja tez myślałam ze jak Samiemu pokaze oddział położniczy i Hanusie to bedzie wiedział o co kaman ale on bardziej uparty niz ustawa przewiduje:-D:-D

Dorotka fakt kasa nawet najlepszy humor potrafi zjebac. Mam nadzieje ze jednak wszytko sie ułozy:tak:

Ja dzis musze troche chatke ogarnac:rofl2: a potem umówiłam sie na zrobienie pazurków a co tam:-p
Ale od rana juz mi ktos zjebał humorek. Normalnie o 7 rano dzwonek do drzwi. Brat M przyjechał (ten co zawsze:nerd:) ale powiedziałam mam to gdzies i niewychodze z sypialni niech M z nim siedzi:-p. Normalnie słyszałam jak łazi mi po chałpie w glanach i az sie gotowałam od srodka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale twardo lezałam w łóżku aby małej niebudzic:crazy: Ale jak M wychodził do pracy ten poszedł z nim. Wiec ja szybko z łózka bo przez nerwy mnie pogoniło i co widze. TORBY Z CIUCHAMI!!!!!!!!!!!! No chyba on niechce u nas mieszkac:szok::szok::szok::szok::szok: Ja wiem ze to M brat ale ja nie mam miejsca i nielubie jak ktos sie narzuca. Rozumiem gdyby ktos sie wczesniej umówił a tak:crazy: Normalnie nie wim co zrobie bo na sama mysl az mnie nosi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ufff wyrzuciłam z siebie idu sprzatac

reklama
MAJECZKO wspolczuje tej szpetnej dolegliwosci :crazy:
CZARNA w tym miesiacu jakos to bedzie choc i tak ciezko bo ja nie moge liczyc ze mi ktos pomoze :no:Ale martwie sie jak to bedzie pozniej:-(
Kurcze wspolczuje ci tego goscia i tych walizek ja bym na twoim miejscu zadzwonila do M i zapytala sie co to ma znaczyc I ze jak on chce zamieszkac to ze ty nie chcesz bo macie malo miejsca ty jestes w ciazy i zle sie bedziesz z tym czula jak on ci tam tak bedzie lazil:baffled:Zycze ci aby sie to rozwinelo po twojej mysli.

Mnie jakos glowa muli moze przez pogode :baffled:Chyba musze dzis M wykorzystac ze dwa razy:-pMoze to Oliwie wyploszy z mojego brzucha heheheh:-p:-p:-p
Mnie sie dzis nieprzyjemnie stawia brzuch czyli lekkie skurcze troche nieprzyjemne ale nie bolesne mam dzis co 23 do 26 minut Zobaczymy co bedzie dalej ale pewnie nic :no:Ide budzic M
DO POZNIEJ :tak:

dorotka nie płac za rodzinny to jest sprzeczne z karta pacjenta, wejdx na strone rodzic po ludzku, jejku wy naprawde macie duże opłaty jak ja to z domem porównuje. u mnie takie wypędzanie nie przynosi efektów
gosia ale od ciebie dzisija dobry humor promieniuje
majeczka dużo zdrówka, ja tak miesiąc temu pachniałam
czarna a M tak bez konsultacji z tobą, jejku zagryzłabym
Magdasf termin mamy taki sam czy tam 1 dzień różnicy, a ja mam fundusz tylko do 29 październkika, co mnie wkurza

A ja sobie teraz jem na co mam ochote, niedługo się skonczy, wwczoraj racuchy, dziś chińszczyzne chce zrobić, mam nadzieje ze juz niedługo będzie dieta.

Niechce skakac na M jeszcze bo nie wiem czy on zostawił te torby i potem je zabierze czy zostawił bo ma zamiar tu zostac:baffled: Poczekam az sie sama sytuacja rozwinie aby niepotrzebnie niewstrzyniac kłutni:tak:

Ja juz chatke troche ogarnełam ale jeszcze musze zabawki lauruni uprzatnac i wziasc sie za prasowanko:tak: a le czas na śniadanko (które własnie sie konczy:-p)

A gdzie Magdziunia?????? czyżby czyzek:-D:-D:-D:rofl2:
Pisałam do Nastusi ale nieodpisuje:no:

Jestem jestem - jeszcze 2 w 1.
Cisza jak makiem zasiał :dry:

Pogoda całkiem całkiem - słoneczko się przebija a rano mgła była.
Teraz wcinam sobie płatki kukurydziane na sucha - mniam.

Zaraz się chyba położę, bo tak jakoś sennie mi się zrobiło.

Wpadnę później.

PATRYCJA ja jak chce rodzic z M to musze zaplacic te 120 zl To jest niby za opieke,za ubranka bo my dla dziecka nie musimy miec w szpitalu ubranek Oficjalnie wiem ze porod nie moze byc platny ale u nas niestety jest:wściekła/y:A ja chce rodzic z M i najwyzej sie zapozycze TRUDNO :wściekła/y:
CZARNA bardzo madra z ciebie kobitka Ja to bym zaraz haje przez telefon zrobila heheh;-)
MAGDA ty tez sie naczekasz Juz ostatnio z mialas usg TP na 3 pazdziernika Teraz tez gin mowil ci ze to juz na godzinach jest a tu nic Twojemu Sebastiankowi jest bardzo dobrze w brzuszku :tak:To tak jak mojej Oliwi

Ja juz przestalam liczyc takie stawiania sie mojego brzucha bo byly w caly swiat Co 20 minut co 13 co 10 i co 5 wiec ja juz nie licze Chyba ze waszym zdaniem powinnam to liczyc Ale one sa strasznie nieregularne i trudno je liczyc Brzuch mnie caly czas boli ale do tego to sie juz przyzwyczailam My zM idziemy zaraz na poczte kolejna kase zostawic wrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natusia MA tp NA DZIS ALE COS JEJ JAKOS PRZEZ KILKA OSTATNICH DNI NIE BYLO PEWNIE JUZ Z MALUSZKIEM WROCI :-D

Postanowiłam,ze nie będę dziś leżeć bo to grypsko czas przepędzić:tak::-D Już jestem po śniadanku. Kanapeczki z kiszonym ogóreczkiem+czosnek do tego herbatka z miodziem i cytrynką...Dobrze,ze nie czujecie mnie:-Dod kilku dni wpytlam już ten czosnek...:-D:-D
U nas też mgła...sasiadów nie widać-ale akurat na to nie nażekam:-Dmiło sobie czasem wyobrazić,ze starsza pani rzucająca czary nie mieszka koło mnie:tak::-D
Chyba czas poruszyć jeden dla mnie wstydliwy temat:zawstydzona/y: Jakiś czas temu (przed ostatnią wizytą u gin) pojawił mi się hemoroid:szok: Powiedziałam o tym gin-powiedziała,ze to przez to,że Mały tak uciska na dół...Przypisała mi krem i tabeletki...Zastosowałam tylko krem (jakos nie mogę tab.) no i się zminiejszył...ale wczoraj wyczułam...jeszcze trzy:szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba poproszę o jakies czopki...bo jaki mi się to pogorszy przy porodzie...to jak ja sobie z tym problemem poradzę....Przepraszam za taki temat...:zawstydzona/y:
Jakby widziała siebie, mimo, że grypa mnie nie dopadła. Ogórek kiszony z mięskiem, serek z ziołami, solą i czosnkiem, chrupkie pieczywo, a do tego cytryna z miodem zalana gorącą wodą. Miks nie z tej ziemi... Ale jaki pyszny :-p
A z hemoroidami, to niestety juz tak jest... Bardzo wiele kobiet poprzez poród sn ma je potem. Nie musza boleć ani nawet wychodzic, ale sa i już....:baffled:

Heh, wiem, wiem, w piatek mam termin, jednak idę normalnie na wizytę, jak nic nie będzie, to za tydzień idziemy z Małym na wywolanie...:happy2: Ale czuję od wczoraj, że coś się dzieje, bo do tej pory nie działo się praktycznie nic :nerd:
A moja mama to Teresa, za to ciocia Jadwiga :-p:-D

No nic Laseczki, ślę duuuużo słonka i usmiechu :tak::tak::tak:

Gosiu mówisz ze cos sie dzieje:))):-p:-p:-p

A u mnie była kolezanka na kawce. I wlasnie poszła. Ja sie zabieram za szykowanie. Bo pilnuje teraz bratanka (bratowa robi pazurki) i potem ja ide robic. Ciekawe jak ja dojde do kosmetycznie z 2 małch smrodów (2 miesiace róznicy miedzy nimi) normalnie smycze by sie przydały:-D:-D:-D
Ok ide poprasowac:-p

Wiecie co mi naprawde jest obojetnie czy urodze teraz czy w terminie ale jedynie czego niechce to isc do szpitala i tam czekac i obserwowac. Bo u nas jak nic sie niedzieje to tak szybko nie wywołuja. Dopiero po 41 tyg i to mnie przeraza. Bo ja nie dam rady tyle wylezec bez dzieci!!!! Wiem ze to chore ale taka juz jestem. Strasznie z nimi z wiazania i zadne tłumaczenia i zapewnienia nic tu nie pomoga!!!
fakt ze chciałabym juz ale moj organizm tak szybko sie niepozbywa przemiłych lokatorów:-D

dorota oj to już ....., poporodzie jak niechcesz teraz kłopotów to opisz na stronie Rodzic po ludzku i napisz do rzecznika Praw pacjenta, bo 9moim zdaniem pobierają nie prawnie. Spokojnie my mamy jeszcze 9 dni do TP.
magdziunia oj pośpij na zapas
gosia wiec trzymam kciuki
czarna jejku a niemusisz mieć ich zmytych na poród???

Ja poprasowałam ciuchy i jestem na etapia ubieranie łóżeczka, ale przeprasowuje jeszcze raz. Ubralam kołderke od wózka, bo ta z kompletu wydaje mi się taka wielka, a jak wy robicie.

reklama
A ja muszę się zebrać w sobie i wziąć za sprzątanie - nie chce mi się jak nic.
Mam bałagan z ciuchami na fotelu - to z prania.
Przyniosłam i leżą sobie 3 dni - a co? :-p:zawstydzona/y:
Obiadek też jakiś zrobić - filet z kurczaka jako kotlecik, kartofelki i suróweczka.

Więc mykam a brzusio zaczyna pobolewać znów - oj czyżby cisza przed burzą ucichła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry