Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieję że wytrzymam do wtorku. Dzwoniłam dziś do mojego dżina a on mówi, że to reakcja na zmianę stężenia hormonów w organizmie.A że maluszkowi nic nie będzie bo czerpie energie z zapasów
Zrobiłam 2 ciasta, posprzątałam w mieszkaniu a jutro jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Dlatego już teraz chcę Wam życzyć "Mazurków dwie tony,jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bezkońca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania"i obyście więcej skorzystały z tych wszystkich świątecznych pyszności niż ja, a tymczasem kibelek mnie wzywa:-(Pozdrawiam ciepło.Netulka współczuję Ci bardzo straty. Będe się za Ciebie modliła i za Twojego aniołka.
Ja tych świąt jakoś mało czuję. Od czwartku najlepszym moim przyjacielem jest wc i łóżeczko, mój żołądek już wody nie toleruje. Wymiotuję chyba żółcią i kwasem z żołądkaMam nadzieję że wytrzymam do wtorku. Dzwoniłam dziś do mojego dżina a on mówi, że to reakcja na zmianę stężenia hormonów w organizmie.A że maluszkowi nic nie będzie bo czerpie energie z zapasów
Zrobiłam 2 ciasta, posprzątałam w mieszkaniu a jutro jedziemy na cały dzień do moich rodziców. Dlatego już teraz chcę Wam życzyć "Mazurków dwie tony,jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego, wesołego zająca co śmieje się bezkońca, szczerbatego barana, co beczy od rana oraz mokrego ubrania w dzień polewania"i obyście więcej skorzystały z tych wszystkich świątecznych pyszności niż ja, a tymczasem kibelek mnie wzywa:-(Pozdrawiam ciepło.
.
.