reklama

Październik 2008

Hej :)
ja już mam bardzo dużo pokupowane nie chce na ostatnia chwilke zostawiac poza tyjm kupujemy mieszkanie przeprowadzamy sie remont potem na to czasu i funduszy nie bedzie a teraz tesciowka ja i bratowa latamy i kupujemy ile wlezie .bardzo to mile.
U mnie wizyta u gina za 2 tyg.

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi, jak tam wasze brzuszki?? Bo ja właśnie dzisiaj stwierdziłam, że muszę sobie kupić nowe spodnie.:szok: W święta naprawdę się nie objadałam, ale dzidzia jednak rośnie i brzuszek powoli też:tak: Chyba będę musiała sie wybrać na zakupy:happy:
A co do rzeczy dla dzidzi, to też narazie nic nie kupuję, umówiłam się tylko z moją siostrą, że potem wezmę od niej materac do łóżeczka, bo łóżeczko mam stare (jeszcze po moim bracie) ale jest naprawdę w dobrym stanie. Pozatym , zakupy będę robiła później.

CZesc Avaialle serdecznie pozdrawiam. Zazdroszczeci brzuszka moj jest prawie niewidoczny maz mnie pociesza ze widac brzuszek, waga nie przybywa. Mam zamiar wybrac sie na zakupy i kupic cos maluszkowi naszemu.

Witam poświątecznie. Ja sie aż tak bardzo nie objadałam, ale tez głodna nie chodziłam ;-).
Założyłam nowy wątek, w którym zapraszam do zaprezentowania swoich brzuszków :tak:

Ja na razie dostaję kupę ubranek od znajomych ale sama nic nie kupuję. Na razie zaczęłam od siebie. Kupiłąm 2 bluzeczki takie lużniejsze w brzuszku...a do spodni to sobie chyba niedługo kliny wstawię...bo jak się objem to mi się guzik wbija. Pomyślałam sobie, że może warto by było kupić juz sobie coś do szpitla - jakas miłą piżamkę;), nowy szlafroczek lub cos takiego.
Dziś zaszalałam i kupiłam sobie ciśnieniomierz. Jak mi mierzy lekarz to zawsze sie tak zestresuję, ze kawalifikuję się na szpital...dlatego zaleciła mi pomiary cisnienia w domku.
A co do brzucha to zawsze jakiś brzuszek miałam, a teraz poprostu trochę bardziej jest widoczny.

Witaj Luna 25:) Mam nadzieję, ze zagoscisz tu na stałe.

Nie pochwaliłam się jeszcze, ze kupiłam sobie śliczny segregator a5 i będę tam wpinać wszystkie wyniki i zalecenia. Po pierwsze zeby nie pogubić, po drugie - będzie pamiątka za całego okresu ciąży. Jak Wam się podoba pomysł??

reklama
dziękuje za przywitanie, ja z wynikami mam problem bo Pani doktor nie bardzo się mną opiekuje więc w 14 tc mam dopiero jedno usg i jedne wyniki badań krwi, a ciąż ponoć zagrożona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry