reklama

Październik 2008

Kaka82 popieram pomysł,sama mam taki segregator załozony po pierwszej wizycie,i jeszcze mam pamiętnik ciązowy,coby wspomnienia nie umknęły:)

Luna25 -witaj witaj :))
zmień lekarza jak sie toba nie przejmuje,wazniejsze jest dziecko.
Jak jestes w 14 tyg ciąży jak to możliwe ze masz termin na 2 pażdziernika??taki termin ma sie jak jest teraz 13tyg i 1 dzien

Mówie wam dziewczyny ale mam dzisiaj beznadziejny humor co chwila rycze o wszystko koszmar jakis

reklama
a ja dzisiaj powedrowalam na usg, tyle ze nie do mojego lekarza, tylko do przychodni, nie to ze cos zlego sie dzialo, ale jak pierwszy raz bylam u lekarza to wlasnie w panstwowej przychodni i dopiero na dzisiaj (a wizyta w polowie lutego:tak:) bylo miejsce na usg, i tak zastanawiam sie czy nie przeniesc sie na listopadowe mamusie, bo ten lekarz nie dosc ze wyliczyl mi ciaze tydzien mlodsza, to termin na 1 listopada, moj mi wyliczyl na 26 pazdziernika takze nie wiem...serduszko bilo niby wszystko dobrze ale jednak tydzien mniej niz u mojego gina wychodzi....to mnie troche martwi

Magdasf1 nie martw sie, im wyzszy tydzien tym mniej dokladny pomiar najdokladiejsze sa ok 5-6 tydzien ciązy potem dziciaczki sie rozjerzdzaja i waza mierza rónie z odchyleniem wlasnie do tygodnia tak jak przy urodzeniu rozna waga jest i dlugosc:)

i nie zostawiaj nas:)))

Kaka ja po świętach czuję się tak jak przed, czyli dobrze :-) ale dzisiaj stwierdziłam, że przydałyby się już większe spodnie, bo brzusio rośnie:-D W święta nie obżerałam się, bo ja juz tak mam, ze w święta nie chce mi sie jeść, za dużo siedzenia w jednym miejscu i nie robie sie głodna.

avialle masz racje ja tydzień zaczęty pisze nie skończony, dla kaki82- jeszcze troszke i będe miała 25 lat:) a co do gina to rozmawiałam dzisiaj z M i jutro ide do przychodni do iinej ginki, jeszcze raz dziękuje za tak miłe przywitanie

Witajcie poświątecznie:-) Cieszę się że przyjemnie Wam minęły. Ja te święta chyba zapamiętam do końca życia:-( próbowałam jeść żurek, jajka, sałątkę ale dzidziusiowi nic nie smakowało więc rozmowy były w wc prowadzone na bieżąco:baffled:
Dzisiaj się zważyłam i jestem 5 kg na minusie od ostatniej wizyty czyli chyba sporo, ale nigdy nie byłam szczupła więc tłumaczę sobie że może to korygowanie nadwagi:tak:
Dzisiaj już lepiej się czuję, byłam na spacerku i mam nadzieję że mijają moje dolegliwości;-) Najlepiej smakuje mi tonic:szok:, którego nigdy nie lubiłam...
luna25 witaj wśród październikowych mam.
guska35 ja też jestem z lubelskiego, więc cieszę się że nie jestem sama.
kaka82 ja też chyba się przeprowadzę z teczki do segregatora bo zawsze jak coś szukam to nie mogę nic znaleźć.Uważam że segregator to świetny pomysł na takie dokumenty;-)Aj ale się rozpisałam, przepraszam...

Kaka to tyle chcesz mieć tych badań:szok:;-) ze potrzebujesz segregator (żarcik),ja też zatrzymałam na pamiatkę ale mam w takiej malutkiej teczce w klejonej do albumu;-)
Luna witam kolejna mamusie. Fajnie ze udało cie sie umówić do innego gina bo ten terazniejszych to chyba cos nie tak z nim

Dziewczyny które tak namietnie sie chwalą ze maja brzusie wklejac na odpowiednim watku:-D

reklama
Hejka kobietki
Avialle pochwal sie tym co juz kupiłaś dla kruszynki na wątku "zakupowym"

kobietki czy was tez tak bola piersi? Normalnie szok uczucie jakbym conajmniej pokarm miała:szok: Normalnie szok tak mnie bola w domku staram sie nie nosic stanika ale jak musze to szkoda gadac:zawstydzona/y: i syfki koszmar. na szczescie nie na twarzy:-p Normalnie "uwielbiam" te moje hormonki:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry