reklama

Październik 2008

reklama
Luna25 może zmien lekarza. Póki co u nas wszystko dobrze choć mam torbiela na jajniku. W piatek już będę miała 3 usg i wtedy też zobacze czy torbiele się rozbiły. Inne wyniki ok wiec jestem dobrem myśli. Na wszelki wypadek biorę Dufaston.

ja od 2 tc luteine w ilośći 2x2, ponadto nadciśnienie i przodujące łożysko, ze zmianą lekarza nie jest tak prosto, bardzo zawiła sytuacja, ale też jestem dobrej mysli i trzymam kciuki za nas wszystkie

I ja za Ciebie Luna trzymam kciuki. Ja dostaję takie ciśnienie u lekarza, ze muszę sobie je sama w domu mierzyć... ciagle sie boję, ze jest cos nie tak z dzidzią i dlatego tak sie dzieje.

kaka82 to naprawde skomplikowane, zmienić mogę ale będzie to nie przyjemne i może mi troszke życie utródnić, ale postanowiłam że po wizycie 31 jak nic sie nie zmieni to ja zmieniam ją:wściekła/y:

Szkoda, że życie nie zawsze jest proste. Miejmy nadzieję, ze będzie wszystko ok:) Ja do swojego gina chodzę od kilku lat i nie narzekam, choć różne słyszłam opinie...

Masz 25 lat?

Luna gratuluję fasolki, ale lekarza radzę zmienić. Czy Twój lekarz ma USG w gabinecie? Bo mój ma i to bardzo ułatwia sprawę.:-)
Kaka z tym segregatorem to suuuuper pomysł, też muszę o tym pomyśleć :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry