reklama

Październik 2008

No i po świetach.Całe szczęscie bo jeszcze kilka dni tego żarełka i musiałbym odzież ciążową kupować:-D Ja dziś z ranka pozamrażałam to co w lodówie zostało aby mnie niekorciło zbytnio:zawstydzona/y::-D
Pochwale się wam że w niedziele z rodzinka i ze znajomymi poszliśmy potancować. Wytańczyłam się chyba za wszystkie czasy tylko tak głupio sie siedziało przy soczku:-D:laugh2:
Dzisiaj natomiast robie sobie pauze poświąteczną:-p

kaka82 może tu już koneic z tymi wizytami w wc;-)

reklama
Kobieto, skad Ty mas zenergię na tańce...ja miałam tyle energii żeby cały poniedziałek przelezec z mężulkiem na kanapie...przeszlismy się tylko do Koscioła. Za to w niedzielę poodwiedzaliśmy rodzinkę:)

CZesc dziewczyny dobrze ze po swietach jak dla mnie za duzo zapachów jedzenia. Jak tesciowa rozdzwonila sie po rodzince ze bedzieli mieli dzidziusia to w poniedzialek mielismy gosci a gosci i telefonow co slychac . Ja na razie nie ma apetytu na nic jedye pomarancze na zmiane z buraczkami i cola. Brzuszek juz wyszedł malutki:-)A mam pytanie kupowaliscie juz cos dla malenstwa?

witam poświątecznie :)
ja leżę i zdycham.... mało tego, że z przejedzenia (aż wstyd się przyznać) to jeszcze dopadła mnie infekcja. W nosie w lewej dziurce zrobiła mi się wielka opryszczka, przez co boli mnie cała lewa strona twarzy i węzły chłonne...
Nie mam na nic siły a powinnam już dawno zacząć się pakować!!!!
Guska35 przeprowadzamy się do Nałęczowa.
A jest jeszcze ktoś z naszych okolic??

CZesc dziewczyny dobrze ze po swietach jak dla mnie za duzo zapachów jedzenia. Jak tesciowa rozdzwonila sie po rodzince ze bedzieli mieli dzidziusia to w poniedzialek mielismy gosci a gosci i telefonow co slychac . Ja na razie nie ma apetytu na nic jedye pomarancze na zmiane z buraczkami i cola. Brzuszek juz wyszedł malutki:-)A mam pytanie kupowaliscie juz cos dla malenstwa?

No to mialas ciekawie i wesolo :tak:.
Ja jeszcze nic nie kupuje i mysle ze przez jakis czas jeszcze nie kupie bo
nie chce zapeszac jak dzidzia juz bedzie wieksza i juz calkiem uksztaltowana:-D
to zaczniemy pomalu cos kolekcjonowac :tak:.
No tzreba sie troche wczesniej zabrac za tez sprawy bo troche bedzie to
kosztowalo:-(,nie mozemy zostawic tego na sam koniec bo mozemy sie nie
wyrobic .

Kobieto, skad Ty mas zenergię na tańce...ja miałam tyle energii żeby cały poniedziałek przelezec z mężulkiem na kanapie...przeszlismy się tylko do Koscioła. Za to w niedzielę poodwiedzaliśmy rodzinkę:)

Ja tez cale swieta na kanapie spedzilam i nawet niestety do kosciola nie moglam
isc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(:-(:-( ale to juz nie z mojej winy,bo ja musze lezec
i spacery nie wchodza w gre nawet do kosciolka :-(.
Ja na kanapie musze lezec sama bo jakos z M mi nie wygodnie hihihi a kiedys
non stop razem lezelismy a teraz jakos mi ciasno hihihihih .

Część ja w swieta niewiele pojadłam nic mi nie podchodziła, zapach sałatki powodował że siedzialam w drugim pokoju, jajo zjadłam dopiero wczoraj w żurku, pozatym meczyłymnie straszne mdłości ale bez efektu końcowego, pospacerowalismy sobie za to troche, wczoraj nazbierałam na spacerze stokrotki, pierwsze tym roku. Juz za tydzień wizyta u gina

Jest ktoś z lubuskiego??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry